Πολλοί τη γνωρίζουν ως την κόρη του ομώνυμου πολιτικού, η Παυλίνα Βουλγαράκη όμως είναι κυρίως ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός που έχει ήδη συνεργαστεί με κάποιους από τους σημαντικότερους δημιουργούς. Σε νέα τηλεοπτική εμφάνισή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε, μεταξύ άλλων, για ένα περιστατικό που σημάδεψε την αρχή της εφηβείας της, όταν το σπίτι της έγινε στόχαστρο, όπως είπε, μιας άγριας τρομοκρατικής επίθεσης.

«Όταν ήμουν γύρω στα 13-14 είχε γίνει μια πολύ σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας. Και είχε καεί. Οπότε στην εφηβεία μου για έναν χρόνο και λίγο παραπάνω εμείς ουσιαστικά δεν είχαμε σπίτι. Και επειδή εγώ πάντα είχα ένα θέμα με τον ύπνο, δεν κοιμόμουν, ήμουν κι αυτή που ανακάλυψε τη φωτιά. Ο πατέρας μου ήταν εκτός Ελλάδος και ήμουν με τη μικρή μου αδερφή, τότε ήταν 2 μηνών, τον Διονύση, τον Αποστόλη και τη μητέρα μου. Ξυπνάς ξαφνικά και το σπίτι σου είναι γεμάτο φωτιά. Υπήρχε ένας φόβος».

«Επειδή εγώ πάντα είχα ένα θέμα με τον ύπνο, δεν κοιμόμουν, ήμουν κι αυτή που ανακάλυψε τη φωτιά. Ο πατέρας μου ήταν εκτός Ελλάδος και ήμουν με τη μικρή μου αδερφή, τότε ήταν 2 μηνών»

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, προφανώς αναφερόμενη στο σκάνδαλο με το οποίο είχε συνδεθεί ο πατέρας της, είπε πως εκείνα τα χρόνια ένιωθε θυμωμένη, την «έπνιγε» το δίκιο γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος και μαζί της. Για ένα διάστημα μάλιστα ήθελε να τη λένε Παυλίνα Βούλγαρη, αλλά τελικά αποφάσισε πως «όχι, θα με λένε Παυλίνα Βουλγαράκη, αυτή είμαι».

Η ίδια πρόσθεσε ότι όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί τόσο η μητέρα της, που έπαθε καρκίνο. Ακόμα και σήμερα κάνει ακτινοβολίες, είπε. Τουλάχιστον όμως με τα άλλα τρία αδέρφια της η Παυλίνα είναι ενωμένη, «δυνατοί» και «άτρωτοι».

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης της Παυλίνας Βουλγαράκη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: NDP
 

TAGS