Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων είπε και για τη νέα του εκπομπή του στο youtube που έκανε πρεμιέρα με την Καίτη Γαρμπή.

«Θέλω να ζητήσω να ανοίξουν τα σχολεία» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. «Ο Γιώργος κάνει μάθημα μέσα από το p.c. Kαι μέχρι πριν λίγο καιρό του λέγαμε να μην είναι στα τάμπλετ και τώρα είναι συνέχεια εκεί». 

«Ο κακοποιητικός λόγος είναι ένας λόγος που δεν πρέπει να εμφανίζεται στην τηλεόραση ποτέ. Η κοινότητα των γκέι είχε δεχθεί ότι αυτό το πράγμα να κατακρίνονται, είναι κανονικό. Όχι δεν είναι κανονικό. Είναι δικαίωμά μου να ζητάω το σεβασμό. Δεν έκρυψα ποτέ τη σεξουαλικότητά μου. Όταν γεννήθηκε το παιδί μου άκουσα απαράδεκτα πράγματα. Θα έπρεπε αυτοί που τα ξεστόμισαν, να έχουν φύγει από τα παράθυρα, γιατί ήταν ένας κακοποιητικός λόγος προς εμένα και το παιδί μου» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος 

Για τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Δεν μπορεί να μιλάει κανείς για μια κοινότητα ανθρώπων. Ο κ. Λιγνάδης που ανήκει στη ομάδα των ΛΟΑΤΚΙ  δεν ξέρω πόσο υπερήφανος είναι που ο συνήγορός του εκφράζεται έτσι για αυτή την ομάδα. Αυτό το πράγμα, πρέπει να σταματήσει».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 

 

 

Φωτό; NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

 

TAGS