Είναι μια από τις περιπτώσεις όπου η αληθινή ζωή φαίνεται να αντιγράφει την τέχνη. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κλήθηκε να γίνει ξανά διασώστης ναυαγών, αυτή τη φορά όχι στην ταινία «Τιτανικός» αλλά στις διακοπές που έκανε στην Καραϊβική μαζί με τη σύντροφό του Καμίλα Μορόνε.

Όπως έγραψε η βρετανική εφημερίδα Sun, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν πάνω στο σκάφος του, στις 30 Δεκεμβρίου, έλαβε ένα σήμα κινδύνου: ένας μεθυσμένος Γάλλος, μέλος πληρώματος άλλου γιοτ, είχε πέσει στη θάλασσα κοντά στο St Martin. Αμέσως ο Λεονάρντο και το πλήρωμά του ξεκίνησαν για το σημείο όπου βρισκόταν ο άντρας, για τον οποίο γνωρίζουμε μόνο ότι ονομάζεται Victor. Φτάνοντας εκεί, τον βρήκαν σοβαρά αφυδατωμένο. Τον έβγαλαν από τη θάλασσα και του έδωσαν φαγητό, υγρά και ρούχα προτού τον παραδώσουν στην ακτοφυλακή.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που μίλησε στη Sun, ο άντρας «είχε πέσει στη θάλασσα μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ο καπετάνιος εξέπεμψε SOS και το σκάφος του Ντι Κάπριο ήταν το μοναδικό που ανταποκρίθηκε στην έκκληση. Ο άντρας που διασώθηκε απείχε μόλις μερικά λεπτά από τον πνιγμό. Κόντευε να νυχτώσει και πλησίαζε μια τεράστια καταιγίδα. Έμοιαζε καταδικασμένος. Όταν διασώθηκε από έναν από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο, νόμιζε ότι έβλεπε όνειρο».

Πραγματικά, εκείνος ο τυχερός μέσα στην ατυχία του άντρας έζησε μια εμπειρία απίστευτη: Στα πρόθυρα του θανάτου, ενώ πάλευε με τα κύματα, ξαφνικά ανασύρθηκε σχεδόν ως διά μαγείας αντικρίζοντας μπροστά του τον Ντι Κάπριο. Θα νόμιζε κάποιος ότι έχει πεθάνει και βρίσκεται στον παράδεισο. «Μία πιθανότητα στο δισεκατομμύριο» χαρακτήρισε τη διάσωσή του ο καπετάνιος του σκάφους από το οποίο είχε πέσει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του Ντι Κάπριο:

Κεντρική φωτό: EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS