Ένα βράδυ, στο μακρινό 1994, η πόρτα του Central Perk άνοιξε και μέσα στο σκηνικό της τηλεοπτικής σειράς Friends όρμηξε η Τζένιφερ Άνιστον, φορώντας ένα νυφικό. Τα μαλλιά της ήταν ανακατεμένα, στο πρόσωπο της ήταν ζωγραφισμένη η αγωνία και η απόγνωση. Και έτσι, με αυτή την χαρακτηριστική στιγμή των 90's, ολόκληρος ο πλανήτης γνώρισε τη «Ρέιτσελ Γκριν», τον ρόλο που έκανε την Άνιστον γνωστή στα πέρατα της οικουμένης, της εξασφάλισε έναν τεράστιο τραπεζικό λογαριασμό και μία μεγάλη καριέρα. 

Πριν από εκείνη την ημέρα, όμως, η Άνιστον δούλευε ήδη στην τηλεόραση, κάνοντας πολύ σύντομες τηλεοπτικές εμφανίσεις σε σειρές και συμμετέχοντας σε διαφημιστικά. Η πιο γνωστή εμφάνιση της πριν τα Friends  ήταν στην κωμωδία Molloy, η οποία ακολουθούσε τη ζωή της 11χρονη Molloy Martin, κόρη χωρισμένων γονιών, η οποία αναγκάζεται να αφήσει τη Νέα Υόρκη όπου ζει με τη μητέρα της και να μετακομίσει με τον πατέρα της στο Λος Άντζελες. Εκεί γνωρίζει και την ετεροθαλή αδελφή της, την Courtney, την οποία παίζει η Τζένιφερ Άνιστον. 

Ένας λογαριασμός στο Twitter, λοιπόν, ανακάλυψε απίθανα, vintage βίντεο από εκείνα τα επεισόδια, στα οποία μπορούμε να δούμε την διάσημη ηθοποιό, με απόλυτο 90's λουκ, σε μία εποχή κατά την οποία δεν την ήξερε σχεδόν κανείς.

Είναι απολαυστικά.

 

 

 

 

 

Kεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS