Είναι ένα από τα πιο συμπαθή και αυθεντικά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε και αγάπησε μέσα από τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Είσαι το Ταίρι μου».

Ο λόγος για τη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και σε συνδυασμό με την εκκεντρική της προσωπικότητα και το κέφι με το οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή, να μπει κυριολεκτικά στις καρδιές μας.

Οι αναρτήσεις της στο Instagram πάντα ενδιαφέρουσες και απολαυστικές, μιας και η Βίκυ συνηθίζει να αυτοσαρκάζεται, γνώρισμα των ευφυών ανθρώπων. Όπως έκανε και αυτή τη φορά, όπου ποζάρει με μαγιό, γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία: «Όταν δεν ξέρεις να κάνεις retouche, κάνεις την χαριτωμένη! Καλή ηλιόλουστη εβδομάδα να έχουμε!».

Όπως έκανε και αυτή τη φορά, όπου ποζάρει με μαγιό, γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία: «Όταν δεν ξέρεις να κάνεις retouche, κάνεις την χαριτωμένη! Καλή ηλιόλουστη εβδομάδα να έχουμε!».

Όταν έχεις τέτοια προσωπικότητα το ρετούς είναι κάτι παραπάνω από περιττό, όπως φρόντισαν να της τονίσουν και οι διάσημοι φίλοι της στα σχόλια.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS