Με μία αποχώρηση γεμάτη συγκίνηση ολοκληρώθηκε ο δεύτερος ημιτελικός του πέμπτου κύκλου του MasterChef, με τον Παύλο Χάππιλο να αποχωρεί έχοντας φτάσει πρώτα στην πεντάδα του φετινού ριάλιτι.

Ο ερασιτέχνης μάγειρας διακρίθηκε και παρέμεινε πολύ περισσότερο από επαγγελματίες του χώρου στον φετινό κύκλο και, φεύγοντας, θέλησε να απευθυνθεί σε όσους νιώθουν διαφορετικοί αλλά και στους γονείς όλων των διαφορετικών παιδιών.

«Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα, πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και, ξέρεις αυτό σου μένει ρε παιδί μου μετά. Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό το "γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ δεν την αξίζω". Αλλά προσπαθώ να το δουλέψω αυτό γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω» δήλωσε φανερά συγκινημένος στον φακό της παραγωγής.

«Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα, πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και, ξέρεις αυτό σου μένει ρε παιδί μου μετά».

«Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι του MasterChef, έμαθα πολλά και για μένα και για τους άλλους και για το τι μπορώ να καταφέρω. Αυτό που θέλω να πω σε όλους εκεί έξω που νιώθουν διαφορετικοί – ό,τι διαφορετικό και αν είναι αυτό, είτε σωματικό, είτε νοητικό, είτε σεξουαλικό, οτιδήποτε: Δεν θέλω ποτέ να νιώθετε ότι η διαφορετικότητά σας είναι μειονέκτημα. Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα και όταν το αντιληφθείς εσύ ο ίδιος ότι είναι χάρισμα, τότε θα το αντιληφθεί και όλος ο κόσμος.

«Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα και όταν το αντιληφθείς εσύ ο ίδιος ότι είναι χάρισμα, τότε θα το αντιληφθεί και όλος ο κόσμος».

Και στους γονείς όλων αυτών των διαφορετικών παιδιών, θέλω να πω, να αγαπάτε τα παιδιά σας, γιατί είναι δύσκολη η ζωή για τους διαφορετικούς ανθρώπους και μην τους την κάνετε πιο δύσκολη. Και μη μειώνετε ποτέ τον εαυτό σας. Η διαφορετικότητά σας δεν σας κρατάει πίσω. Κάντε αυτό που θέλετε και αυτό που νομίζετε ότι είναι το καλύτερο (…) και όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Screenshot

TAGS