Την οργή της Ντίνας Κώνστα και της Χρυσούλας Διαβάτη προκάλεσε το trailer της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη, Αποκαλυπτικά, όπως αποκαλύπτει το labelnews και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Καράλη.

Όπως διαβάζουμε, οργισμένες οι καταξιωμένες ηθοποιοί Ντίνα Κώνστα και Χρυσούλα Διαβάτη ετοιμάζουν μηνύσεις κατά του Μένιου Φουρθιώτη και του Epsilon, καθώς στο trailer της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» για την νέα σεζόν εμφανίζονται οι δύο τους σε σκηνή που είχαν παίξει στο παρελθόν στην σειρά «Δύο Ξένοι» χωρίς ποτέ να τους ζητηθεί η παραχώρηση  άδειας πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων για να χρησιμοποιηθούν τα πρόσωπά τους.

Η εν λόγω εκπομπή χρησιμοποίησε τα πρόσωπα των δύο ηθοποιών χωρίς ποτέ να ερωτηθούν όπως μας ενημέρωσαν,  πόσο μάλλον περισσότερο να ζητήσουν την άδεια τους για την εμπορική εκμετάλλευση και προβολή για λογαριασμό του τρέιλερ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

Συγκεκριμένα και οι δύο κυρίες σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα προσωπικά δήλωσαν άγνοια για το επίμαχο τρέιλερ μένοντας έκπληκτες για την αυθαιρεσία του καναλιού και της εκπομπής για το γεγονός ότι τις χρησιμοποίησαν χωρίς να το γνωρίζουν!

Η κυρία Ντίνα Κώνστα μη μπορώντας να κρύψει την οργή της μας μετέφερε χαρακτηριστικά:

«Να τσακιστεί ο Φουρθιώτης να κατεβάσει το τρέιλερ τώρα! Αν δεν το κάνει θα του κάνω μήνυση και του ίδιου και του Espilon! Aπαγορεύω να φαίνομαι στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό απόσπασμα. Δεν με ρώτησαν ποτέ!»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κυρία Χρυσούλα Διαβάτη η οποία μας μετέφερε τα εξής: «Χρησιμοποίησαν το πρόσωπό μου, χωρίς την άδειά μου, απαιτώ να κατέβει το βίντεο αλλιώς θα κινηθώ Νομικά!»

Σύμφωνα με τα πνευματικά δικαιώματα η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και το Epsilon όφειλαν να είχαν την έγγραφη άδεια των δύο ηθοποιών για την προβολή του τρέιλερ, κάτι που απ’ ότι φαίνεται δεν έγινε ποτέ.

Το Epsilon μπαίνει σε νέους μπελάδες καθώς θα πρέπει είτε να κατεβάσει το trailer, είτε να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη με τις δύο κυρίες να είναι έτοιμες να κάνουν μήνυση κατά της εκπομπής και του σταθμού.

Σε παρόμοιες υποθέσεις που έχουν επιδικαστεί κατά το παρελθόν, έχουν δικαιώσει τις προσφυγές με αποζημιώσεις καθόλου ευκαταφρόνητες.

Δείτε το τρέιλερ: 

 

Πηγή: labelnews.gr

TAGS