Η Ζέτα Δούκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό και αν ζηλεύει τον σύντροφο της.

Στην ερώτηση αν θα έκανε δεύτερο παιδί η ηθοποιός ανέφερε:

«Δύσκολα. Γιατί βλέπω τις αντοχές μου, τις δυνάμεις μου, να μην είναι εκεί που πρέπει να είναι ώστε να πω ότι σε δύο χρόνια μπορώ να ζήσω αυτό που ζω τώρα με τη Θάλεια. Εδώ πέρα τώρα δεν μπορώ. Οργανικά δεν είμαι όπως ήμουν πριν, γιατί υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει βγει από μέσα και το έχει καταπονήσει το σώμα. Ιδιαίτερα στη δική μου περίπτωση που είχα έναν πολύ δύσκολο τοκετό. Κράτησε 26 ώρες και έκανα και πολλά ράμματα από κάτω γιατί ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά. Οπότε όλη αυτή η ιστορία το σώμα το δοκίμασε. Χρειάστηκε αρκετούς μήνες για να επανέλθει σε μία κατάσταση που μπορείς να πεις ότι είμαι όπως ήμουν».

Ενώ δήλωσε ότι αν ο σύντροφος της θέλει να κάνει δεύτερο παιδί θα πρέπει να το κάνει με μια άλλη γυναίκα αφού αυτή δεν θα μπορεί.

Στη συνέχεια η ηθοποιός ανέφερε ότι πλέον είναι σε μια φάση που δεν μπορεί να βγαίνει και να ξενυχτά παρόλο που ο άντρας της βγαίνει ωστόσο αυτό δεν την ενοχλεί αφού δεν τον ζηλεύει δηλώνοντας:

«Αν ζήλευα θα πήγαινα μαζί. Δεν μπορώ να βγαίνω το βράδυ, δεν μπορώ να ξενυχτάω. Αν ξενυχτήσω όπως ξενυχτά ο Μιχάλης που θέλει να βγαίνει και βγαίνει μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον με τους φίλους του, την επόμενη μέρα μη σου πω και τη μεθεπόμενη θα είμαι άρρωστη».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της ηθοποιού στην εκπομπή «Ελένη»:

 

Πηγή: alphanews.live

TAGS