Η Ρόμπιν Ράιτ και ο Σον Πεν υπήρξαν ζευγάρι από το 1996 μέχρι το 2010, ζώντας μία ακραία παθιασμένη σχέση. Λίγοι γάμοι στο Χόλιγουντ έχουν συζητηθεί τόσο πολύ κυρίως επειδή οι δύο γνωστοί ηθοποιοί είχαν καταθέσει αρκετές φορές αιτήσεις διαζυγίων τις οποίες παίρνανε πίσω μερικούς μήνες αργότερα, με τον Πεν να πείθει τελικά την Ράιτ να δώσει στη σχέση τους μία δεύτερη ευκαιρία. Τελικά το διαζύγιου τους οριστικοποιήθηκε το 2010, αλλά το πρώην ζευγάρι διατηρεί μέχρι και σήμερα στενές, φιλικές σχέσεις.

Καρπός αυτού του φλογερού έρωτα η 28χρονη σήμερα κόρη του Ντίλαν Πεν, ένα πανέμορφο κορίτσι που μοιάζει εντυπωσιακά πολύ με τη μητέρα της.

Η Ντίλαν που έχει σπουδάσει Ιστορία στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, άφησε τις σπουδές της για να μεταβεί στη Νέα Υόρκη και να ξεκινήσει καριέρα μοντέλου. Πλέον ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ και την υποκριτική, ενώ έχει υπάρξει το πρόσωπο στην καμπάνια του brand ρούχων GAP.

Mε τη διάσημη μαμά της, Ρόμπιν Ράιτ, δεν μοιράζονται μόνο την εντυπωσιακή τους ομοιότητα, αλλλα και μία πολύ στενή σχέση. Η ηθοποιός συνοδεύεται συχνά από την κόρη της σε επίσημα events, όπως κινηματογραφικές πρεμιέρες την στιγμή που όλοι κάνουν λόγο για ένα από τα πιο περιζήτητα και ποθητά νέα ονόματα της παγκόσμιας σόουμπιζ.

Δες μία πρόσφατη εμφάνιση της Ρόμπιν Ράιτ με την κόρη της, Ντίλαν.

Καρπός αυτού του φλογερού έρωτα η 28χρονη σήμερα κόρη του Ντίλαν Πεν, ένα πανέμορφο κορίτσι που μοιάζει εντυπωσιακά πολύ με τη μητέρα της.

 

Η Ντίλαν ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ και την υποκριτική, ενώ έχει υπάρξει το πρόσωπο στην καμπάνια του brand ρούχων GAP.

Φωτογραφίες: AΠΕ

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS