Για τις σχέσεις αλλά και τη γενικότερη κοσμοθεωρία του σχετικά με το πώς μπορεί να έχει κανείς το ευ ζην μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη ο τραγουδοποιός, Βαγγέλης Γερμανός

«Μόνο ο έρωτας μπορεί να μας εμπνεύσει, τι άλλο να μας εμπνεύσει, το χρηματηστήριο;» είπε. 

«Πρέπει κανείς να δει τον εαυτό του μέσα από τα μάτια ενός άλλου ανθρώπου» είπε μιλώντας για την ανάγκη ενός συντρόφου. «Μόνο έτσι αποκτάς συνείδηση», συμπλήρωσε. «Άλλοι το βρίσκουν από νωρίς άλλοι αργότερα. Κάποια στιγμή το βρίσκουν. Εγώ καταστάλαξα σε μια σχέση στα 50 μου. Όχι, ότι δεν είχα πριν μεγάλες και σοβαρές σχέσεις. Αλλά, όταν λέμε καταστάλαξα εννοούμε ότι θα με συντροφεύσει μέχρι το τέλος». 

«Η ζωή δεν είναι ένα πρόγραμμα, είναι ένα πνευματικό ταξίδι» συμπλήρωσε. «Η ζωή θέλει και λίγο γλύκα, λίγη ζάχαρη». 

Πριν λίγο καιρό ο Βαγγέλης Γερμανός είχε περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ευτυχώς με αίσιο τέλος. 

«Είχα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Πήγα για βουβωνοκήλη και βρέθηκα σχεδόν πεθαμένος. Αναγκάστηκα να κάνω άλλες δύο σοβαρές εγχειρίσεις με σχεδόν ένα μέτρο τομή στην κοιλιά μου. Έμεινα σχεδόν 10-15 μέρες διασωληνωμένος. Έκανα να συνέλθω 6 μήνες από αυτή την ιστορία. Ήταν δύσκολο και οπωσδήποτε μια σοβαρή περίσταση σαν αυτή που τράβηξα σου αφήνει κουζούρια. Δεν μπορώ να παίξω πια όρθιος. Πρέπει να κάθομαι, με κουράζει πια η κιθάρα. Ευχαριστώ την τύχη μου που είμαι ζωντανός» είχε πει τότε. 

 

Δείτε τι είπε:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS