Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποφάσισαν να κάνουν μήνυση στην εφημερίδα Mail επειδή όπως ισχυρίζονται «δημοσίευσε παράνομα ένα χειρόγραφο της δούκισσας του Σάσεξ στον πατέρα της, από τον Αύγουστο του 2018», σύμφωνα με το Sky News. Το έντυπο, με τη σειρά του, απάντησε ότι το έκανε για το «δημόσιο συμφέρον» και πως ο πατέρας της Μαρκλ «είχε το δικαίωμα να αφηγηθεί τη δική του εκδοχή του τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και την κόρη του περιλαμβανομένων των περιεχομένων του γράμματος».

Για την ιστορία, ο Τόμας Μαρκλ δεν παραβρέθηκε στον γάμο της κόρης του. Πριν από σχεδόν έναν χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2019, έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που του είχε στείλει η κόρη του, όπου του έγραψε ότι εκείνος είχε σπάσει την καρδιά της «σε ένα εκατομμύριο κομμάτια» με την πράξη του. Η Μαρκλ είχε περιγράψει την επιστολή της σαν «στιλέτο στην καρδιά» και όχι «χειρονομία συμφιλίωσης».

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στο δικαστικό αγώνα που εξαπολύουν η Μέγκαν και ο Χάρι εναντίον της εφημερίδας, ο πατέρας της Μαρκλ συστρατεύεται με το έντυπο και θα αντιμετωπίσει την κόρη του στο δικαστήριο όπου, «θα αποκαλυφθούν τα πάντα» όπως είπε ο Τόμας Μαρκλ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Θα δω τη Μέγκαν στο δικαστήριο, μακάρι να μην είχαν φτάσει τα πράγματα μέχρι εδώ, αλλά σίγουρα θα καταθέσω εναντίον των όσων έχουν ειπωθεί για μένα. Όταν βρεθούμε με τη Μέγκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, όλοι θα σοκαριστούν».

Τι πιστεύει όμως ο ίδιος για το Megxit; «Νομίζω ότι [η Μέγκαν και ο Χάρι] πλήγωσαν τη βασίλισσα, πλήγωσαν τη βασιλική οικογένεια. Και δεν γίνεται να ζεις σε άλλη χώρα και να υπηρετείς την Αγγλία. Δεν θα λειτουργήσει ποτέ αυτό.

Ντρέπομαι λίγο γι’ αυτούς και λυπάμαι για τη βασίλισσα», προσθέτει. Ο Τόμας Μαρκλ παρακινεί επίσης τον πρίγκιπα Χάρι να τον επισκεφτεί: «Να φερθεί σαν άντρας και να ταξιδέψει να έρθει να μας βρει. Και μετά θα μιλήσουμε».

Η Μαρκλ, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τη δικαστική διαμάχη, εμφανίστηκε πιο ψύχραιμη: «Τουλάχιστον θα συναντηθούμε όλοι στην αίθουσα του δικαστηρίου».

Τι αποκάλυψε ο Τόμας Μαρκλ για το ζεύγος Μέγκαν-Χάρι πρόσφατα στην τηλεόραση:

*Με στοιχεία από Sky News

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS