Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά, ακόμα και όταν δεν πρόκειται για τα δικά μας αλλά για εκείνα ενός επώνυμου ζευγαριού όπως της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη, που έχουν δημιουργήσει μια μίνι ομάδα μπάσκετ. Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που υποδέχτηκαν το έκτο τους παιδί, μια κόρη, το όνομα της οποίας δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα, η οποία μόλις έκανε τα πρώτα της βήματα.

Το συγκινητικό στιγμιότυπο απαθανατίστηκε σε ένα βίντεο από τη μαμά και ανέβηκε σε Insta Story. Στο τέλος του επιτεύγματος, παρακολουθούμε τα υπόλοιπα πέντε αδέρφια να πανηγυρίζουν, σε ένα αληθινά γιορτινό κλίμα.

Η Χοψονίδου και ο Σπανούλης μοιράζονται συχνά στο Instagram στιγμιότυπα από τη φασαριόζικη οικογενειακή ζωή τους. Και επειδή η σχολική μελέτη με έξι παιδιά δεν πρέπει να είναι εύκολη υπόθεση, η μαμά έχει βρει ένα έξυπνο και ταυτόχρονα αποτελεσματικό κόλπο για να τη διευκολύνει: τοποθετώντας στο σπίτι της ένα γιγάντιο μαυροπίνακα. Πάνω σε αυτόν έχει γράψει με κιμωλία πολλούς γραμματικούς κανόνες έτσι ώστε να διευκολύνει τα παιδιά της να βλέπουν συνέχεια όσα δεν έχουν καταλάβει καλά δίχως να χρειάζεται εκείνη να είναι πάντα παρούσα όταν διαβάζουν. Αυτό είναι ένα εργαλείο που «έλυσε» τα χέρια της όπως εξομολογήθηκε η ίδια.

Δείτε τη μικρότερη κόρη της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη να κάνει τα πρώτα της βήματα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS