Πριν από λίγο καιρό ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά. Η σύντροφός του Δέσποινα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέον οι πέντε τους παιρνούν την καραντίνα στο άνετο, ζεστό διαμέρισμα τους απ' όπου ο γνωστός σεφ ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα.

Αυτή τη φορά σειρά είχε μία τρυφερή, οικογενειακή φωτογραφία με τον ίδιο να κάθεται στον μεγάλο καναπέ του σαλονιού έχοντας στην αγκαλιά του το μωράκι Κοντιζά, ενώ αριστερά και δεξιά του κάθονται τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.

«"It takes a crowd, it makes a family" έγραφε η Μανίνα για τα τρίτα γενέθλια του @nolanrestaurant 2 χρόνια πριν. Κάποτε είχα σκεφτεί να γράψω ένα παραμύθι. Ο τίτλος του ήταν κάπως έτσι "ο πλανήτης Κατσαρόλα στο σύμπαν τη Κουζίνας". Σήμερα βλέπω μπροστά μου ένα άλλο σύμπαν να παίρνει υπόσταση με απανωτές δημιουργικές εκρήξεις που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να σταματήσει.
Το @psluncheon είναι εδώ. Η οικογένεια μεγαλώνει, έχουμε βάλει γερές βάσεις κ το Nolanverse ξετυλίγεται. Κ για άλλη μια φορά η γέννηση ενός μαγειρικού μας πρότζεκτ συμπίπτει με τη γέννηση ενός παιδιού μου», γράφει ο Σωτήρης Κοντιζάς στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram  

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

TAGS