ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Οι τρεις μέρες στις οποίες η Νταϊάνα αποφάσισε να χωρίσει τον Κάρολο»

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα παίξει την διάσημη σε όλο τον κόσμο πριγκίπισσα της Μεγάλης Βρετανίας στη νέα ταινία για την ζωή της, με τίτλο «Spencer».

«Οι τρεις μέρες στις οποίες η Νταϊάνα αποφάσισε να χωρίσει τον Κάρολο»

Το «Spencer», μία νέα ταινία με την υπογραφή του Χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαραΐν επιχειρεί να εστιάσει στις 3 ημέρες που άλλαζαν καθοριστικά τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα ή που καλύτερα επανέφεραν τη ζωή της σε ένα πιο ιδιωτικό, πιο φυσιολογικό σημείο ώστε η ίδια να είναι πλέον σε θέση να την διαχειριστεί καλύτερα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Κρίστεν Στιούαρτ η οποία, σύμφωνα με ρεπορτάζ, σκοπεύει να δώσει μία άλλη διάσταση στον χαρακτήρα της αδικοχαμένης Νταϊάνα, βγάζοντας στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της.

Κατά τη διάρκεια ενός κρίσιμου Σαββατοκύριακου στις αρχές της δεκαετίας του '90, η λαίδη Ντι παίρνει την οριστική απόφαση ότι ο γάμος της με τον Κάρολο δεν έχει κανένα μέλλον και ότι το διαζύγιο είναι μονόδρομος.

Ο ίδιος ο Πάμπλο Λαραϊν, ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε σκηνοθετήσει την ταινία «Tζάκι» με τη Νάταλι Πόρτμαν, εξήγησε ότι κατά τη γνώμη του η Στιούαρτ είναι η ιδανική πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Για να το κάνεις αυτό καλά, χρειάζεσαι κάτι πολύ σημαντικό στην ταινία, που είναι το μυστήριο. Η Κρίστεν μπορεί να είναι πολλά πράγματα και μπορεί να είναι πολύ μυστηριώδης και εύθραυστη και ταυτόχρονα πολύ δυνατή, που είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να την σκεφτώ», είπε ο σκηνοθέτης. «Είναι πολύ όμορφος ο τρόπος που αντέδρασε στο σενάριο και το πώς προσεγγίζει τον χαρακτήρα. Πιστεύω ότι θα κάνει κάτι εντυπωσιακό και συναρπαστικό ταυτόχρονα», συμπλήρωσε ο Λαραΐν.

Ο Χιλιανός σκηνοθέτης παραδέχθηκε ότι δεν μεγάλωσε ως φαν της βασιλικής οικογένειας, αλλά σημείωσε ότι μεγάλωσε διαβάζοντας και καταλαβαίνοντας τι είναι ένα παραμύθι. «Συνήθως, ο πρίγκιπας βρίσκει την πριγκίπισσα, της ζητά να γίνει γυναίκα του και τελικά εκείνη γίνεται βασίλισσα. Αυτό είναι το παραμύθι. Όταν κάποια αποφασίζει να μην γίνει βασίλισσα και λέει "προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου", αυτή είναι μεγάλη απόφαση, μια ανατροπή του παραμυθιού. Πάντα ήμουν έκπληκτος από αυτό και σκεφτόμουν ότι πρέπει να υπήρξε πολύ δύσκολο. Αυτή είναι η καρδιά της ταινίας», εξήγησε.

Όσο για το μικρό χρονικό διάστημα με το οποίο ασχολείται το σενάριο της ταινίας, δήλωσε: «Είναι μόνο τρεις ημέρες από τη ζωή της και σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα μπορείς να έχεις μια ευρύτερη εικόνα για το ποια ήταν. Όλοι γνωρίζουμε ποια ήταν η τύχη της, τι της συνέβη και δεν χρειάζεται να πάμε σε αυτό. Θα μείνουμε σε αυτό το πιο προσωπικό διάστημα στο οποίο μπόρεσε να εκφράσει πού ήθελε να πάει και ποια ήθελε να είναι».

Δείτε ένα σχετικό βίντεο.

Με πληροφορίες από Vanity Fair

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"