Καθώς το δράμα περιβάλλει τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου μετά από τη σοκαριστική ανακοίνωση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ ότι σχεδιάζουν να απομακρυνθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, η κοινή γνώμη διχάζεται. Αλλά ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του ζευγαριού είναι ο Χιου Γκραντ, ο οποίος μίλησε για το Megxit σε συνέντευξή του στο «Radio Andy» στο SiriusXM.

Συζητώντας με τον παρουσιαστή Άντι Κόεν μαζί με τους Τσάρλι Χάναμ και Μάθιου ΜακKόναχι στο πλαίσιο προώθησης της νέας τους ταινίας «The Gentlemen», ο Χιου Γκραντ δήλωσε ότι διακρίνει στην οπτική τού Χάρι την επιθυμία να κινηθεί έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, ιδιαίτερα λόγω του θανάτου της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Είμαι μάλλον με την πλευρά του Χάρι, πρέπει να πω» τόνισε ο Βρετανός ηθοποιός, προσθέτοντας: «Οι ταμπλόιντ εφημερίδες δολοφόνησαν στην πραγματικότητα τη μητέρα του, τώρα κόβουν τη σύζυγό του σε κομμάτια. Νομίζω ότι, ως άνθρωπος, είναι δουλειά του να προστατεύει την οικογένειά του, γι  αυτό είμαι μαζί του».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής τον ρωτάει: «Ποια είναι η δική σου σχέση με τα ταμπλόιντ σήμερα;». «Πολύ κακή» απαντά ο Γκραντ, συνεχίζοντας ότι δεν τα θεωρεί αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. «Όταν παραθέτουν μια “πηγή του παλατιού” ή έναν “στενό φίλο”, αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει» καταλήγει.

Δείτε το απόσπασμα:

*Με στοιχεία από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: EPA/PAUL BUCK

TAGS