ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Οι σχέσεις αντιμετωπίζουν διάφορους κραδασμούς. Τι είμαστε, το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι;»

Η Τζένη Θεωνά μίλησε για τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και την εμπειρία της μητρότητας με τον μικρό Αρίωνα.

«Οι σχέσεις αντιμετωπίζουν διάφορους κραδασμούς. Τι είμαστε, το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι;»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Τζένη Θεωνά μίλησε για τη ζωή της μετά τη μητρότητα, αλλά και τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε πώς συνδυάζει παιδί, δουλειά και γυρίσματα (φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια»), εκείνη απάντησε: «Αυτό το σταυρόλεξο λύνεται λίγο δύσκολα. Εγώ νιώθω ότι είμαι πολύ αφοσιωμένη, πολύ συνεπής [στον Αρίωνα], νιώθω ότι περνάω το μήνυμα “η μαμά είναι πάντα εδώ, θα σε κάνει μπάνιο, θα σε κοιμήσει”. Τα Σαββατοκύριακα, μόλις γυρίσω από τη δουλειά, είμαι σημείο αναφοράς για εκείνον – για μένα είναι η ζωή μου, προφανώς».

«Τα Σαββατοκύριακα, μόλις γυρίσω από τη δουλειά, είμαι σημείο αναφοράς για τον Αρίωνα – για μένα είναι η ζωή μου, προφανώς»

Πώς θα περιέγραφε όμως τον γιο της, που δεν έχει κλείσει ακόμα ούτε τα δύο χρόνια του; «Είναι κοινωνικοποιημένος, είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο παιδάκι, μιλάει πάρα πολύ. Έχω ένα ημερολόγιο και γράφω όσα λογάκια λέει ο Αρίωνας».

Πολλές σχέσεις δοκιμάζονται αυτή την περίοδο, που η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητα σε πολλούς τομείς έχουν μπει στον πάγο. Πόσο μάλλον όταν σε μια σχέση συνυπάρχουν δύο καλλιτέχνες: μια ηθοποιός και ένας μουσικός. «Ο Δήμος είναι δημιουργικός, αλλά στο στούντιο, του λείπει πάρα πολύ η σκηνή και το live» είπε η Θεωνά. «Εκνευρισμός φυσικά υπάρχει, αλλά οι σχέσεις αντιμετωπίζουν διάφορους κραδασμούς. Τι είμαστε, το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι; Όταν οι άνθρωποι έχουν την αγωνία του να εργαστούν, να εκφραστούν καλλιτεχνικά, είναι πολύ δύσκολο. [Ο Δήμος] γράφει συνέχεια, αλλά είναι τρόπος ζωής γι’ αυτόν».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

«Οι σχέσεις αντιμετωπίζουν διάφορους κραδασμούς. Τι είμαστε, το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι;»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex

Read Next

16 Δεκ 2025

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Το ιδιαίτερο στολίδι στο δέντρο της αφιερωμένο στον αγαπημένο της, Γιάννη Καραβασάνη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράζεται την ξεχωριστή πινελιά που φέρει φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

16 Δεκ 2025

Αθηνά Οικονομάκου | "Δεν μπορώ να μη σκεφτώ πόσο μακρύς ήταν ο δρόμος μέχρι εδώ"

Η Αθηνά Οικονομάκου σε μία προσωπική εξομολόγηση για την πορεία της ζωής της.

Περισσότερα από

News

16 Δεκ 2025

Ο γιος του Rob Reiner, Νick, κατηγορείται για τον φόνο των γονιών του, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας

Tι δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Jim McDonnell ​​​​;

16 Δεκ 2025

Ευγενία Σαμαρά | "4 χρόνια χωρίς εσένα κι όμως ανθίζεις μέσα μου κάθε μέρα όλο και πιο πολύ"

Η Ευγενία Σαμαρά μικρό κοριτσάκι στην αγκαλιά του αγαπημένου της ανθρώπου.

16 Δεκ 2025
16 Δεκ 2025

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στα πρώτα της Χριστούγεννα ως μητέρα | Η αγαπημένη γιορτινή λιχουδιά που ετοίμασε

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε το πιο αγαπημένο χριστουγεννιάτικο γλύκισμα.

15 Δεκ 2025

"Τρεις γεννιές αγκαλιά" | Η Δανάη Μπάρκα σε ηλιόλουστη βόλτα με τη μαμά και τη γιαγιά της

Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει τον καφέ της με τις δύο σημαντικότερες γυναίκες της ζωής της.

15 Δεκ 2025

Βασιλική Μιλλούση | Το απίθανο challenge που έκανε με τον Λευτέρη Πετρούνια τη μέρα της γιορτής του

Η Βασιλική Μιλλούση αναμετρήθηκε με τον "άρχοντα των κρίκων" σύζυγό της.

15 Δεκ 2025

Mother & daughter goals | Η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της με τέλεια outfits στο κέντρο της Αθήνας

Η Χριστίνα Κοντοβά χέρι - χέρι με την κόρη της στην πρωινή τους βόλτα.

15 Δεκ 2025

Η Άννα Βίσση αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο | Η νυχτερινή έξοδος με τον Γιάννη & τη Δήμητρα Κούστα για τα γενέθλια της αδερφής της

Η Άννα Βίσση διασκέδασε με τους αγαπημένους της με αφορμή τα γενέθλια της μικρότερης αδερφής της, Νίκης.

15 Δεκ 2025

H Μιράντα Πατέρα σε glam κοσμική έξοδο στο Σύνταγμα με την κόρη της

Η πόζα της Μιράντας Πατέρα με την Αλεξάνδρα Νίκα σε glam χριστουγεννιάτικο δείπνο στο City Link.