Για ακόμα μία φορά η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί δεν έχει «στεριώσει» με έναν αγαπημένο, πώς ντιλάρει με τους χωρισμούς και φυσικά γιατί δεν έχει κάνει παιδιά. Ειδικά, στο τελευταίο αυτό θέμα ξέσπασε: «Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη να μην είναι να αναπαραχθώ» δήλωσε στη συνέντευξή της στο InStyle, για το οποίο φωτογραφήθηκε για το τεύχος Σεπτεμβρίου. 

«Δεν είμαι ράκος μετά τον χωρισμό» απάντησε σε όσους συνεχίζουν να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, η οποία συνεχίζει να γίνεται πρωτοσέλιδο στα περιοδικά. Αποκάλυψε ότι δεν κατέρρευσε μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Θερού, όπως πολλοί θεώρησαν.

Για ακόμα μία φορά η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε μια ειλικρινή συνεντεύξη για την προσωπική της ζωή, κάτι που έτσι κι αλλιώς κάνει. Δεν έχει ποτέ μασήσει τα λόγια της και δεν έχει ποτέ αποφύγει να απαντήσει σε ό,τι έχει κληθεί. Μετά από χρόνια εικασιών, η Τζένιφερ ξαναμίλησε για το θέμα των παιδιών -πράγμα που έχει επαναλάβει στο παρελθόν. «Δε γνωρίζουν από τι έχω περάσει» είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως ένα ιατρικό θέμα να έπαιξε ρόλο στο γεγονός ότι δεν έμεινε ποτέ έγκυος. Θεωρεί άδικο το γεγονός ότι οι γυναίκες που δεν κάνουν οικογένεια θεωρούνται «κατεστραμμένες». (σ.σ. δεν είναι μόνο άδικο αλλά και βλακώδες). 

Άνιστον: «Δεν ξέρουν τι έχω περάσει»

«Είναι πολύ τρελό» συμπλήρωσε. «Οι παρερμηνείες ότι τάχα η Τζένιφερ Άνιστον δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα ή ότι η Τζένιφερ αρνείται να κάνει παιδί γιατί είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της, δε με αφορούν. Ή ότι είμαι πολύ θλιμένη και συντετριμμένη. Πρώτα απ' όλα, με όλο τον σεβασμό, θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω, δεν είμαι συντετριμμένη» δήλωσε η ηθοποιός. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι χώρισε νωρίτερα μέσα στον χρόνο και βρίσκεται στις διαδικασίες διαζυγίου.

«Δεύτερον, μιλάμε για απερίσκπετες υποθέσεις. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» συμπλήρωσε αναφερόμενη προφανώς στη δημιουργία μιας οικογένειας. Η Τζένιφερ έχει χτυπηθεί ανελέητα επειδή δεν έχει κάνει παιδιά ενώ συγκρίνεται πάντοτε με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, οι οποίοι απέκτησαν έξι παιδιά. «Κανείς δεν σκέφτεται πόσο ευαίσθητο μπορεί να είναι το θέμα για τον σύντροφό μου και εμένα».

 

«Δεν ξέρουν τι έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά» εξήγησε. «Υπάρχει μια διαρκής πίεση στις γυναίκες να γίνουν μητέρες και αν δεν γίνουν τότε θεωρούνται κατεστραμμένες. Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη να μην είναι να αναπαραχθώ. Ίσως να είμαι προορισμένη για άλλα πράγματα».

Και συνέχισε: «Σίγουρα είχα το δικό μου μερίδιο σεξισμού στα ΜΜΕ. Οι γυναίκες χτυπιούνται για την εμφάνισή τους, τα ρούχα τους, για σαχλά πράγματα. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι στο Χόλιγουντ, η γυναίκα είναι που περιφρονείται. Που μένει λυπημένη και μόνη. Είναι η αποτυχημένη. Αυτό συμβαίνει. Αν είναι δυνατόν. Τι αντίληψη....».

Μίλησε και για την παρενόχληση στον χώρο εργασίας. «Είχα σίγουρα δεχθεί κάποιες κινήσεις από ηθοποιούς και το χειρίστηκα με το να φύγω. Ποτέ δεν ήρθα αντιμέτωπη με κάποιον σε θέση εξουσίας που να με κάνει να νιώσω άβολα και να το εκμεταλλευτεί. Οι γυναίκες είναι αυτές που με έχουν αντιμετωπίσει χειρότερα».

Δείτε ένα backstage από το shooting για το εξώφυλλο του αμερικανικού InStyle:

 

 

 

*Οι φωτογραφίες του θέματος είναι από τον λογαριασμό του InStyle στο ίνσταγκραμ

TAGS