ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Οι γυναίκες είναι καταραμένες ούτως ή άλλως»

Η 47χρονη βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε εάν έχει κάνει πλαστική επέμβαση.

«Οι γυναίκες είναι καταραμένες ούτως ή άλλως»

Η Κέιτ Μπεκινσέιλ μπορεί να θεωρείται μία από τις πιο γοητευτικές βρετανίδες ηθοποιούς της γενιάς της, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει συμφιλιωθεί με τα πρότυπα ομορφιάς που η βιομηχανία του θεάματος επιβάλλει εδώ και χρόνια στις γυναίκες.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Sunday Times, η 47χρονη ηθοποιός μίλησε για το νιώθει για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τα πρότυπα ομορφιάς που καταπιέζουν τόσες γυναίκες.

«Πιστεύω πως όταν ξεκινάς, εάν οι άνθρωποι σε δουν ως γοητευτική είναι βοηθητικό αρχικά» είπε εξηγώντας όμως ότι «εάν οι άνθρωποι αρχίσουν να πιστεύουν ότι είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου, δεν βοηθάει κανέναν και κυρίως εσένα. Πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι καταραμένες ούτως ή άλλως».

Όπως εξήγησε η σταρ «δεν εννοώ μόνο τις ηθοποιούς. Εννοώ σε βλέπουν γοητευτική και δεν σε βλέπουν γοητευτική. Σε βλέπουν πολύ νέα, σε βλέπουν πολύ μεγάλη. Πού είναι το καλύτερο σημείο για τις γυναίκες; Κάποια στιγμή πρέπει απλά να πεις: Αυτή είμαι».

Η ηθοποιός δεν ασχολείται καθόλου, όπως αποκάλυψε με τη γήρανση, εξηγώντας ότι τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της μοιάζουν νεότεροι: «Ακόμα και ο σκύλος μου είναι εννιά και μοιάζει με κουτάβι» είπε αστειευόμενη.

Η ηθοποιός δεν ασχολείται καθόλου, όπως αποκάλυψε με τη γήρανση, εξηγώντας ότι τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της μοιάζουν νεότεροι: «Ακόμα και ο σκύλος μου είναι εννιά και μοιάζει με κουτάβι» είπε αστειευόμενη.

«Γνωρίζω καλά την πιθανότητα ότι οι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν οποιαδήποτε στιγμή. Ο κόσμος άρχισε να με ανησυχεί για το πως θα ήμουν στα 40 μου όταν έκλεινα τα 33. Εάν υπερβάλεις τόσο πολύ, θα κάνεις τον άλλο να μη δίνει δεκάρα» είπε χαρακτηριστικά.

Η Μπεκινσέιλ απάντησε και στην απορία των fans της για το αν έχει κάνει κάποια πλαστική ή αισθητική επέμβαση: «Δεν έχω κάνει καμιά» είπε, εξηγώντας ότι «δεν είμαι αντίθετη με τους ανθρώπους που το κάνουν. Αλλά με τσαντίζει. Είναι σαν δεδομένο ότι το έχω κάνει, που αλήθεια δεν το έχω κάνει. Φοβάμαι μην παραλύσει το πρόσωπό μου. Έχω τη φωνή της μητέρας μου στο κεφάλι μου, πολύ δυνατά. Ξέρω πως εάν έκανα Botox, θα ήμουν από αυτούς που σακουλιάζουν τα μάτια τους και η μητέρα μου θα έλεγε ‘στο είπα, δεν έπρεπε ποτέ να το κάνεις’».

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.