Η Κέιτ Μπεκινσέιλ μπορεί να θεωρείται μία από τις πιο γοητευτικές βρετανίδες ηθοποιούς της γενιάς της, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει συμφιλιωθεί με τα πρότυπα ομορφιάς που η βιομηχανία του θεάματος επιβάλλει εδώ και χρόνια στις γυναίκες.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Sunday Times, η 47χρονη ηθοποιός μίλησε για το νιώθει για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τα πρότυπα ομορφιάς που καταπιέζουν τόσες γυναίκες.

«Πιστεύω πως όταν ξεκινάς, εάν οι άνθρωποι σε δουν ως γοητευτική είναι βοηθητικό αρχικά» είπε εξηγώντας όμως ότι «εάν οι άνθρωποι αρχίσουν να πιστεύουν ότι είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου, δεν βοηθάει κανέναν και κυρίως εσένα. Πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι καταραμένες ούτως ή άλλως».

Όπως εξήγησε η σταρ «δεν εννοώ μόνο τις ηθοποιούς. Εννοώ σε βλέπουν γοητευτική και δεν σε βλέπουν γοητευτική. Σε βλέπουν πολύ νέα, σε βλέπουν πολύ μεγάλη. Πού είναι το καλύτερο σημείο για τις γυναίκες; Κάποια στιγμή πρέπει απλά να πεις: Αυτή είμαι».

Η ηθοποιός δεν ασχολείται καθόλου, όπως αποκάλυψε με τη γήρανση, εξηγώντας ότι τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της μοιάζουν νεότεροι: «Ακόμα και ο σκύλος μου είναι εννιά και μοιάζει με κουτάβι» είπε αστειευόμενη.

Η ηθοποιός δεν ασχολείται καθόλου, όπως αποκάλυψε με τη γήρανση, εξηγώντας ότι τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της μοιάζουν νεότεροι: «Ακόμα και ο σκύλος μου είναι εννιά και μοιάζει με κουτάβι» είπε αστειευόμενη.

«Γνωρίζω καλά την πιθανότητα ότι οι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν οποιαδήποτε στιγμή. Ο κόσμος άρχισε να με ανησυχεί για το πως θα ήμουν στα 40 μου όταν έκλεινα τα 33. Εάν υπερβάλεις τόσο πολύ, θα κάνεις τον άλλο να μη δίνει δεκάρα» είπε χαρακτηριστικά.

Η Μπεκινσέιλ απάντησε και στην απορία των fans της για το αν έχει κάνει κάποια πλαστική ή αισθητική επέμβαση: «Δεν έχω κάνει καμιά» είπε, εξηγώντας ότι «δεν είμαι αντίθετη με τους ανθρώπους που το κάνουν. Αλλά με τσαντίζει. Είναι σαν δεδομένο ότι το έχω κάνει, που αλήθεια δεν το έχω κάνει. Φοβάμαι μην παραλύσει το πρόσωπό μου. Έχω τη φωνή της μητέρας μου στο κεφάλι μου, πολύ δυνατά. Ξέρω πως εάν έκανα Botox, θα ήμουν από αυτούς που σακουλιάζουν τα μάτια τους και η μητέρα μου θα έλεγε ‘στο είπα, δεν έπρεπε ποτέ να το κάνεις’».

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS