Την Αθήνα επισκέφτηκε η Κάρλα Μπρούνι συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο θέατρο Παλλάς, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά το άλμπουμ της με τίτλο «French Touch».

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Αθήνα, είναι ο πρώτος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Δείτε ένα βίντεο από τη συναυλία της στην Αθήνα:

Η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί επισκέφτηκαν το νέο Zonars bar restaurant της Βουκουρεστίου, ενώ ο Χρύσανθος Πανάς δώρισε στη Μπρούνι ένα ελληνικό κόσμημα, δημιουργία της συζύγου του, Έλενας Σύρακα.

Το ζεύγος των Γάλλων κατά την επίσκεψη τους περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους του City Link και έκαναν βόλτα πέριξ της Βουκουρεστίου.

Η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί επισκέφτηκαν το νέο Zonars bar restaurant της Βουκουρεστίου.
Ο Χρύσανθος Πανάς δώρισε στη Μπρούνι ένα ελληνικό κόσμημα, δημιουργία της συζύγου του, Έλενας Σύρακα.

Η Κάρλα αντίθετα με την glamorous εικόνα, που μας έχει συνηθίσει στην επίσκεψή της αυτή ήταν απλή και φίνα. Σαν γνήσια Ιταλο-γαλλίδα που είναι η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και πρώην μοντέλο απέδειξε ότι η εποχή δε σηκώνει περιττά. Κινούμενη σε στιλιστικές επιλογές ανάμεσα σε τζιν και σακάκι η ομορφιά της έλαμψε, για ακόμα μία φορά. Άλλωστε η on stage περιβολή των απανταχού performer δεν ήταν ποτέ φορτωμένη με trends και δεν στερούνταν ποτέ το αγαπημένο τζιν. 

Ας δούμε μερικές εμφανίσεις του πρώην top model από την επίσκεψή της στην Αθήνα:

Total black με σακάκι τζιν και τοπ
Total black με σακάκι τζιν και τοπ
Παραλλαγή στο προηγούμενο outfit με άλλο στυλ τζιν, σε πιο ίσια γραμμή.
Με τον Νικολά Σαρκοζί μετά την on stage εμφάνισή της, φορώντας τζιν, μποτάκια με μεγάλη αγκράφα και ένα φούξια τοπ.
Η ανθοδέσμη της ταιριάζει πολύ.
Η απλή αλλά ουσιαστική εμφάνισή της on stage.
TAGS