Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει πραγματοποιήσει πολλές κοινές εμφανίσεις με την αδελφή της Νέλλη. Όμως λίγες φορές έχουμε δει την τρίτη αδελφή της οικογένειας, την Αναστασία, στην οποία η διάσημη ερμηνεύτρια έχει εξίσου μεγάλη αδυναμία.

Με αφορμή την Πρωτοχρονιά η Νατάσσα Μποφίλιου αποφάσισε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους Χρόνια Πολλά, υπενθυμίζοντας μας πως η οικογένεια μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε σε αυτή τη ζωή. 

Έτσι η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τις δύο αγαπημένες αδελφές της, γράφοντας:  «Οι πρωταγωνίστριές μου, το 2019...Οι αδερφές μου. Η ψυχή μου. Η μία, εδώ, νυφούλα ευτυχισμένη και η άλλη έτοιμη να μας χαρίσει το πρώτο μας ανιψάκι. Σήμερα όλη μέρα το είχα στο μυαλό μου σαν μια δύσκολη χρόνια αυτό το '19 που φεύγει... Μέχρι που βρήκα στο κινητό μου αυτή τη φώτο... Οι άνθρωποί μας. Το μόνο που αξίζει να μετράμε μια τέτοια μέρα».

Φυσικά δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε πως η ομοιότητα της Νατάσσας με την Νέλλη είναι μοναδική αφού αν τις κοιτάξεις βιαστικά νομίζεις ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Δες την ανάρτηση της τραγουδίστριας,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS