Η Άννα Βίσση βρέθηκε στο Μονακό και καθήλωσε τα πλήθη με το εντυπωσιακό performance της, συμμετέχοντας στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε για ένα και μοναδικό βράδυ, με καλεσμένους Έλληνες τραγουδιστές. Η γνωστή τραγουδίστρια χόρεψε και ερμήνευσε πολλές από τις επιτυχίες της στην σκηνή του Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο, παρασύροντας το κοινό στους ρυθμούς της μουσικής. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό ξεχώρισε μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων που παρευρέθησαν και απόλαυσαν την Ελληνίδα star.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, μάλιστα, αγνοώντας βασιλικούς κανονισμούς και περιοριστικά πρωτόκολλα, δεν δίστασε να ανέβει στην σκηνή και να χορέψει με την Άννα Βίσση, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό πως είναι μεγάλος θαυμαστής της. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια για την εμφάνιση της αυτή, επίλεξε μια sparkly ολόσωμη φόρμα, διακοσμημένη με λαμπερές πέτρες σε τιρκουάζ αποχρώσεις και ένα rock σακάκι με αλυσίδες - κρόσσια στο τελείωμα. H μοναδική δημιουργία φέρει την υπογραφή του αγαπημένου σχεδιαστή πολλών διάσημων, Βρεττού Βρεττάκου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε για περιβαλλοντικούς σκοπούς, καθώς μέρος των εσόδων της θα δοθεί στο Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation, σε μια προσπάθεια να διασωθεί και να προστατευτεί η Μεσογειακή φώκια. Την συνεισφορά τους στον σκοπό αυτό χάρισαν πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων και ο Χρύσανθος Πανάς, ο οποίος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, στιγμιότυπα από τον χορό της Άννας με τον πρίγκιπα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

 

 

TAGS