Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Γουίλι Γκαρσόν, του γλυκύτατου Στάνφορντ που αγαπήσαμε μέσα από το Sex and The City, ο οποίος λάτρευε την κολλητή του Κάρι Μπράντσο και δεν έχανε ποτέ την καλή του διάθεση και το χιούμορ του.

Φαίνεται ότι κάπως έτσι ήταν και στην πραγματικότητα ο Γουίλι, μιας και όλοι του οι συνάδελφοι αναφέρονται στο πηγαίο του χιούμορ και την καλοσύνη του, με πρώτες και καλύτερες φυσικά τις συμπρωταγωνίστριές του στη θρυλική σειρά.

Πολλά δεν γνωρίζαμε για τον ταλαντούχο ηθοποιό που «έφυγε» ξαφνικά στα 57 του χρόνια, αλλά ήταν μία πολύ συγκεκριμένη πληροφορία που μας συγκίνησε ιδιαίτερα. Ο Γουίλι, σε αντίθεση με τον Στάνφορντ που ήταν γκέι, ήταν ετεροφυλόφιλος και μάλιστα ήταν αρκετά χρόνια σε σχέση. Η αιτία του χωρισμού του ήταν η άρνηση της συντρόφου του να αποκτήσουν παιδιά, γεγονός που οδήγησε στην τελική ρήξη.

Ο Γουίλι, σε αντίθεση με τον Στάνφορντ που ήταν γκέι, ήταν ετεροφυλόφιλος και μάλιστα ήταν αρκετά χρόνια σε σχέση. Η αιτία του χωρισμού του ήταν η άρνηση της συντρόφου του να αποκτήσουν παιδιά, γεγονός που οδήγησε στην τελική ρήξη.

Ο Γουίλι ωστόσο, ήταν αποφασισμένος να γίνει πατέρας, και αποφάσισε να υιοθετήσει τον 20χρονο σήμερα Νέιθεν. Όπως μαθαίνουμε, ο Νέιθεν υιοθετήθηκε από τον ηθοποιό όταν ήταν 7 ετών και έκτοτε είναι αχώριστοι. Ιδιαίτερα συγκινητικό μάλιστα ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του νεαρού στον πατέρα του.

Μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια που μας συγκίνησε.

Kεντρική φωτογραφία: Abaca

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS