Πριν λίγες εβδομάδες ο Βασίλειος Κωστέτσος πραγματοποίησε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Η εγχείρηση ήταν αναγκαία και αρκετά καθοριστική για τη ζωή του γνωστού σχεδιαστή και επιχειρηματία.

«Έγινε τεράστιο ξεκαθάρισμα, γιατί μιλάμε για κάτι σοβαρό. Υπήρξαν φίλοι που τους ζήτησα αίμα και δεν έτρεξαν να δώσουν αίμα. Και ένας ταξιτζής που με πήγε κάπου, πήγε την επόμενη μέρα και έδωσε», είχε αναφέρει ανάμεσα σε άλλα στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Βασίλειος Κώστετσος πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή φωτογράφηση για το Down Town, όπου ανάμεσα σε άλλα δήλωσε: «Έχω μια νέα καρδιά». Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και έδειξε το σημάδι από την επέμβαση.

«Μια στιγμή για να παραδοθείς στον θάνατο και μία για να κερδίσεις την ζωή σου. Εκείνα τα κρίσιμα λεπτά που όλα σταματούν σε ένα κρεβάτι χειρουργείου, για να αρχίσουν ξανά αλλιώς», ξεκινάει η συνέντευξή του, ενώ μιλάει ακόμα για τους φίλους που εξαφανίστηκαν, το bullying, αλλά και τη ζωή του από εδώ και πέρα, μετά την σοβαρή εγχείρηση.

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS