Λίγους μόλις μήνες μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης γυναίκας του, Κέλι Πρέστον, από καρκίνο του μαστού, ο Τζον Τραβόλτα θρηνεί μία ακόμα πρόωρη οικογενειακή απώλεια. Πέθανε ο ανιψιός του, Σαμ Τραβόλτα Τζούνιορ, σε ηλικία 52 ετών. Σεναριογράφος στο επάγγελμα, ήταν ο γιος του μεγαλύτερου αδερφού του Τζον Τραβόλτα, Σαμ. Έχει περάσει ήδη ένας μήνας από το θάνατό του (23 Σεπτεμβρίου), ωστόσο η είδηση επιβεβαιώθηκε μόλις πρόσφατα, από τη The Sun, χωρίς να αποσαφηνίζονται τα αίτια.

Ένας φίλος του Σαμ Τζούνιορ από το σχολείο, ο χειροπράκτης Νικ Μαυρόστομος, είπε στη Sun: «Είχαμε περάσει πολύ ωραία μαζί όταν κάναμε παρέα στο σχολείο. Ο Σαμ ένιωθε, αναμφίβολα, περήφανος για τη συγγένειά του με τον Τζον Τραβόλτα. Ήταν ένας τυχερός και ευτυχισμένος άνθρωπος, αισιόδοξος και καλός φίλος».

Ο θάνατος του ανιψιού του Τζον Τραβόλτα ήρθε να προστεθεί στις οικογενειακές τραγωδίες του. Δεν είναι μόνο η απώλεια της Πρέστον, αλλά και ο θάνατος του τρίτου παιδιού τους, του Τζες, που είχε πεθάνει το 2009 όταν χτύπησε το κεφάλι του στην μπανιέρα στη διάρκεια επιληπτικής κρίσης. Ο ηθοποιός έχει ακόμα δύο παιδιά εν ζωή, την 20χρονη Έλα και τον 9χρονο Μπέντζαμιν.

Δείτε ένα βίντεο για τις τραγωδίες που έχει ζήσει στο παρελθόν ο Τζον Τραβόλτα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS