Από εχθές το πρωί ισπανικά και διεθνή μέσα ασχολούνται με ένα πρωτοφανές συμβάν. Διότι πολλές φήμες έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει σχετικά με προβληματικές σχέσεις ανάμεσα σε μέλη βασιλικών οικογενειών - από την Σίσσυ της Αυστρίας και την πεθερά της μέχρι την Νταϊάνα και την Ελισάβετ ακούγεται έντονα πως οι κακές σχέσεις μεταξύ πεθεράς και νύφης στους γαλαζοαίματους είναι παράδοση. 

Εχθές όμως ήταν η πρώτη φορά που είδαμε μέλη βασιλικής οικογένειας να χάνουν τον έλεγχο δημοσίως στα πλαίσια μίας επίσημης εμφάνισης που έλαβε χώρα την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα στην Ισπανία και κατά την οποία είδαμε την πρώην βασίλισσα Σοφία να σπρώχνει απότομα το χέρι της νύφης της όταν εκείνη πήγε να χαϊδέψει τις κόρες της ώρα που η πεθερά της τις είχε πάρει αγκαλιά. 

Το στιγμιότυπο κάνει τον γύρο του κόσμο από εκείνη την στιγμή με τις φήμες περί μίας κάκιστης βασιλικής σχέσης να οργιάζουν, όμως φαίνεται πως η ένταση  ανάμεσα στις δύο γυναίκες δεν έμεινε σε αυτό το μικρό σπρώξιμο του χεριού μέσα στην εκκλησία.

Όταν η οικογένεια βγήκε από το ναό η Σοφία ήταν για ακόμα μία φορά ιδιαίτερα τρυφερή απέναντι στις εγγονές και μάλιστα έσκυψε στο κεφάλι της μίας για να της δώσει ένα τρυφερό φιλί στα μαλλιά. Τότε η Λετίθια σε ακόμα μία προσπάθεια να παραγκωνίσει την πεθερά της πλησίασε επίσης τρυφερά την κόρη της και την σκούπισε στο σημείο που την είχε φιλήσει η γιαγιά της.

Μία κίνηση που εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως δεν έκανε καθόλου καλή εντύπωση σε όποιον ήταν μπροστά αλλά ούτε και στα μέσα ενημέρωσης που κατέγραψαν και αυτό το γεγονός.

Δες στο βίντεο το νέο στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του κόσμου.

 

TAGS