Είναι μία από τις πιο διάσημες και μακροβιότερες εκπομπές της αμερικής τηλεόρασης, το Saturday Night Live, μεταδίδεται ζωντάνα κάθε Σάββατο από το 1975, αλλά πλέον βρίσκεται και αυτό σε κατάσταση πλήρους αναμονής. 

Με την πανδημία του κορονοϊού να έχει αναγκάσει όλα τα τηλεοπτικά σόου να αλλάξουν μορφή και να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση, ο Jimmy Kimmel και η Εllen DeGeneres κάνουν πια συνεντεύξεις από το Skype και το δημοφιλές και άκρως διασκεδαστικό SNL έπρεπε να βρει τον δικό του τρόπο για να συνεχίσει να υπάρχει στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. 

Το πρώτο επεισόδιο του θρυλικού σόου του τηλεοπτικού δικτύου NBC, που εξελίσσεται εδώ και 50 περίπου χρόνια μπροστά στο κοινό, ήταν πολυαναμενόμενο, αλλά δεν απογοήτευσε το κοινό που στήθηκε μπροστά στην οθόνη του για να το απολαύσει. 

Και τότε τους περίμενε μία μεγάλη έκπληξη. Ήδη από τους τίτλους αρχής φάνηκε πως τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά διαφορετικά μέχρι που στην θέση του παρουσιαστή εμφανίστηκε ο Τομ Χανκς, από το σπίτι του, σε έναν ξεκαρδιστικό μονόλογο κατά τον οποίο υποστήριξε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά από τις 11 Μαρτίου που έβγαλε τις φόρμες.

«Δεν θυμόμουν καν πώς δουλεύουν τα κουμπιά,» είπε. «Με βοήθησε η γυναίκα μου να το κουμπώσω». Όντας ο πρώτος διάσημος ηθοποιός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο Τομ Χανκς αστειεύτηκε πως έχει γίνει κάτι σαν τον «μπαμπά της Αμερικής» επειδή «κανείς δεν θέλει να βρίσκεται κοντά μου για πολύ και τους κάνω να αισθάνονται άβολα».  

Δείτε το βίντεο.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS