Δόθηκαν χθες τα βραβεία γαστρονομίας 2020 και ο σεφ και κριτής του Master Chef, Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του, Δέσποινα, βραβεύτηκε στη βραδιά που παρουσίαζε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μάλιστα είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε το ζευγάρι σε μια επίσημη εκδήλωση.

«Η σύζυγος μου είναι χαρούμενη και περήφανη που βραβεύτηκα, παρόλα αυτά τα δύο μας παιδιά είναι ό,τι πιο καλό και χαρούμενο έχουμε ζήσει μέχρι τώρα. Η σύζυγος μου δεν μαγείρευε, αλλά αναγκάστηκε να μαγειρεύει, όχι λόγω MasterChef, αλλά λόγω των παιδιών», δήλωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Εκτός κουζίνας, ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει δώσει μάχη για να καταστήσει την καρδιά της αγαπημένης του Δέσποινας. Ελληνοϊταλίδα εκείνη, εργαζόταν στο σέρβις ρεστοράν «Αλάτσι», με τον Έλληνοϊάπωνα σεφ να τρώει εκεί για χάρη της.

«Με υποδέχτηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό της έδωσα το τηλέφωνο μου», αποκάλυπτε ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του, και εκείνη τον κάλεσε την επόμενη ημέρα. Ένα ταξίδι στο Βιετνάμ για δυο εβδομάδες ήταν καθοριστικό για να αποφασίσουν πως θα είναι μαζί, ενώ για χάρη της εκείνος επέστρεψε στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου ζούσε και εργαζόταν μέχρι το 2015.

Σήμερα, καθώς λείπει πολλές ώρες σε διάφορες δουλειές, η Δέσποινα είναι φύλακας - άγγελος στο σπίτι και παίζει αποφασιστικό ρόλο στην κουζίνα όσο και στο μεγάλωμα των παιδιών τους. «Είναι ψείρας σε αυτά και έχει διαβάσει ότι μπορεί να υπάρχει για παιδιά. Οπότε την εμπιστεύομαι σε αυτό το θέμα» είχε δηλώσει.

Πηγή:thetoc.gr

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS