Η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες και, παρά το γεγονός ότι στην αρχή ήταν εξαιρετικά μυστικοπαθείς για τη σχέση τους, πλέον δε διστάζουν να μιλήσουν δημόσια για τον έρωτα τους.

Ο κριτής του MasterChef ανεβάζει αρκετά κοινά τους στιγμιότυπα στα σόσιαλ μίντια, τη στιγμή που η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα για τη σχέση τους.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις Χθες» μίλησε στην εκπομπή Love it και αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, στο πρώτο τους ραντεβού, ενώ ξεκαθάρισε ότι δε ζηλεύουν ο ένας τον άλλον. 

Με μάτια που λάμπουν και χαμόγελο όλο έρωτα η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι, σε ένα μόνο βίντεο, η ζωντανή απόδειξη πως ο έρωτας είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί.

"Ε τι να πούμε για τον σεφ; Ο σεφ είναι ένας! Φυσικά και έρχεται να με δει στις πρεμιέρες μου. Με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του. Πολύ αντικειμενικά και με όμορφο τρόπο. Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram. Δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε πρώτος εκείνος. Κάπως έγινε… Είναι πολύ ωραίος άντρας. Όχι δεν τον ζηλεύω. Ούτε αυτός με ζηλεύει. Στο πρώτο μας ραντεβού, βγήκαμε έξω. Κάνει πολλά ωραία φαγητά, δεν έχω κάποιο αγαπημένο φαγητό", ανέφερε ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχεται για τα φρύδια της. "Μόνο για τα φρύδια μου διαβάζω αρνητικά σχόλια. Λένε πως είμαι σαν τον Δρακουμέλ" εξομολογήθηκε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Δείτε τις δηλώσεις της Χρύσας Μιχαλοπούλου:

Κεντρική φωτογραφία: glomex

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS