Το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η ζωή σου διέπεται συνεχώς από κανόνες. Ο πρίγκιπας Χάρι από τη στιγμή που γεννήθηκε ήταν συνεχώς στο επίκεντρο της δημόσιας προσοχής και η ζωή του δεν είχε καμία σχέση με αυτή των άλλων παιδιών.

Ωστόσο, μεγαλώνοντας ο πρίγκιπας προσπαθούσε να έχει μια «κανονική» ζωή και να κάνει ό,τι και οι άλλοι άνθρωποι της ηλικίας του. Με αυτό το σκεπτικό πριν κάποια χρόνια άνοιξε λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, μόλις διέρρευσε η πληροφορία ότι διατηρούσε λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με ψευδώνυμο φυσικά, ώστε να το ξέρουν μόνο όσοι του ήταν έμπιστοι.

Ο λογαριασμός ήταν ενεργός ως Spike Wells, επειδή κάποτε το παρατσούκλι του ήταν Spike, ενώ το Wells κατά πάσα πιθανότητα είναι ευθεία αναφορά στην Ουαλία. Στο προφίλ του είχε περίπου 400 φίλους, μεταξύ των οποίων ήταν μερικοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο Στο προφίλ του είχε περίπου 400 φίλους, μεταξύ των οποίων ήταν μερικοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήταν ενεργό από το 2008 έως το 2012.

Όπως μεταδίδει η Mirror, ως τόπο καταγωγής είχε δηλώσει το Μαούν της Μποτσουάνα, που είναι και ένα από τα αγαπημένα μέρη του ίδιου, ενώ από φωτογραφίες είχε ανεβάσει ελάχιστες. Μία από αυτές έδειχνε τρεις άντρες να φορούν τα ίδια καπέλα Panama, ο ένας έμοιαζει πολύ στον ίδιο, όπως και μία ακόμη με ένα παιδάκι με κόκκινα μαλλιά και λεζάντα “Ω Θεέ, έχω ginger μαλλιά”.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS