Φαίνεται πως υπάρχουν μερικοί που αντιστέκονται στην «γοητεία» που ασκεί η πολυσυζητημένη true crime σειρά «Tiger King» που παίζεται στο Netflix αυτήν την περίοδο.

Το Tiger King: Murder, Mayhem and Madness εμφανίστηκε από το πουθενά εν μέσω πανδημίας και παρότι οι προτιμήσεις του κοινού ήταν διαφορετικές, κατάφερε να κάνει πάταγο, με τα νούμερά του να θεωρούνται αστρονομικά, αφού ξεπέρασε ακόμα και το «Stranger Things». Υπολογίζεται ότι μέχρι σήμερα περισσότεροι από 64 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο παρακολούθησαν τη σειρά / ντοκιμαντέρ, αν και σε αυτό το αστρονομικό αριθμό δεν συμπεριλαμβάνεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Καλεσμένος στο Big Night In show του ηθοποιού Stephen Fry, στο BBC, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ξεκίνησε κάποια στιγμή την κουβέντα, ρωτώντας τον Stephen Fry αν έχει παρακολουθήσει τελευταία κάτι ενδιαφέρον στην τηλεόραση. Τότε, εκείνος τον ενημέρωσε για την δημοφιλή σειρά «Tiger King: Murder, Mayhem and Madness» που κάνει θραύση, αλλά ο πρίγκιπας William αστειεύτηκε λέγοντας πως δεν την παρακολουθεί.

Συγκεκριμένα είπε «Τείνω να αποφεύγω shows που έχουν σχέση με γαλαζοαίματους», αναφερόμενος στον τίτλο της σειράς που έχει τη λέξη «king» δηλαδή βασιλιάς. Προφανώς έχει έναν πολύ σοβαρό λόγο!

Δείτε την απάντηση του στην εκπομπή 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS