Πήρε την, κατά κοινή ομολογία, πολύ δύσκολη απόφαση να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, αφήνοντας πίσω τίτλους, προνόμια και μία «στρωμένη» καθημερινότητα στο παλάτι στην οποία ήταν συνηθισμένος από την ημέρα που γεννήθηκε. Όταν πριν από δύο περίπου χρόνια ο Χάρι παντρεύτηκε τη Μέγκαν οι περισσότεροι έκαναν λόγο για το τυχερό κορίτσι που βρήκε μία θέση στη ζωή και την οικογένεια του πιο περιζήτητου άντρα στη Μεγάλη Βρετανία. Κανείς δεν φανταζόταν ότι τελικά θα ήταν εκείνη που θα τον έπαιρνε μαζί στην δικιά της ζωή, μετά, βέβαια, από την δική του σύμφωνη και πρόθυμη γνώμη. 

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι έριξε, λοιπόν, μαύρη πέτρα πίσω του και μετακόμισε από την Αγγλία στον Καναδά και από εκεί στο φωτεινό Λος Άντζελες. Εκεί όπου είναι μαζεμένοι σχεδόν όλοι οι φίλοι της Μέγκαν, εκεί όπου ζει η μητέρα της, εκεί που μπορούν να βγαίνουν για δείπνο και ψώνια χωρίς την επόμενη μέρα να ανησυχούν για τα πικρόσχολα άρθρα στα βρετανικά ταμπλόιντ, εκεί που θα μεγαλώσουν τον μικρό Άρτσι χωρίς πρωτόκολλα και καταπίεση. 

Κι όμως όλα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι ο Χάρι δεν τα περνάει και τόσο καλά στη νέα του «πατρίδα» και στην καινούργια του ζωή. Μπορεί να είναι με το παιδί του και την γυναίκα της ζωής του, αλλά η νέα του πραγματικότητα μοιάζει να τον έχει ζορίσει αρκετά και να αδυνατεί να προσαρμοστεί. Οι φήμες γύρω από τη συγκεκριμένη κατάσταση πυροδοτήθηκαν όταν η στενή του φίλη Jane Goodall δήλωσε σε συνέντευξη της ότι έχει επικοινωνήσει μαζί του και ότι «ο Χάρι βρίσκει τη νεά του ζωή αρκετά δύσκολη». 

Σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στο παλάτι και τον ίδιο τον Χάρι το ξέσπασμα του κορονοϊού και το γεγονός ότι εξαιτίας της πανδημίας όλες οι επαγγελματικές δραστηριότητες του ζευγαριού έχουν παγώσει παίζουν σημαντικό ρόλο στο ότι ο γιος της Νταϊάνα έχει ζοριστεί τόσο πολύ στο Λος Άντζελες. Επιπλέον το ζευγάρι δεν μπορεί να συναντήσει κανέναν, ούτε καν την μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία βοηθάει σημαντικά με την φροντίδα και την ανατροφή του Άρτσι.

Από την άλλη, καλός φίλος του Χάρι έρχεται να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω προσθέτοντας ότι «αν και δεν έχει μετανιώσει για την απόφαση του, του είναι πολύ δύσκολο να ζήσει μακριά από την οικογένεια του». Και συμπληρώνει: «Ο Χάρι είναι ένας τρυφερός, πολύ συναισθηματικός άνθρωπος. Το να φύγει από την οικογένεια του τού είναι εξαιρετικά δύσκολο, δυσβάσταχτο. Δεν ξέρω αν θα το αντέξει». Άλλωστε και ο ίδιος ο Χάρι είχε αποκαλύψει το πόσο πολύ λυπάται που αφήνει πίσω την οικογένεια του σε μία ομιλία του τον Ιανουάριο που μας πέρασε.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο.

Κεντρική φωτογραφία: ΥοuTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS