Ο Όουεν Γουίλσον είναι ένας από τους ηθοποιούς στο Hollywood που έγινε αγαπητός στο κοινό κυρίως μέσα από ρόλους του τρυφερού συντρόφου και του στοργικού πατέρα. Στην πραγματική του ζωή, όμως, φαίνεται ότι δεν προτιμά τη ζωή του οικογενειάρχη ούτε τον ρόλο του πατέρα.

Πριν ένα χρόνο είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι ο σταρ του Hollywood πλήρωνε κάθε μήνα 25 χιλιάδες δολάρια για την κόρη που είχε αποκτήσει με την πρώην συντροφό του Varunie Vongsvirates, όμως όχι μόνο δεν ήθελε την επιμέλεια του παιδιού αλλά δεν διεκδικούσε καν το δικαίωμά του να το επισκέπτεται.

Ο ηθοποιός είχε σχέση με την Vongvirates πέντε χρόνια. Η πρώτη φορά που είχαν κάνει μια κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν το 2014 ενώ είχαν περπατήσει μαζί στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του ‘Father Figures’ το 2017. Ένα χρόνο μετά, τον Οκτώβρη του 2018 γεννήθηκε η Lyla Aranya Wilson.

Η πρώτη φορά που είχαν κάνει μια κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν το 2014 ενώ είχαν περπατήσει μαζί στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του ‘Father Figures’ το 2017. Ένα χρόνο μετά, τον Οκτώβρη του 2018 γεννήθηκε η Lyla Aranya Wilson.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εποχής, ο Wilson έκανε ένα τεστ πατρότητας όταν η Varunie του είπε ότι είναι έγκυος. Το αποτέλεσμα αποκάλυπτε ότι «ο υποτιθέμενος πατέρας δεν αποκλείεται να είναι βιολογικός πατέρας του εμβρύου». Ο ηθοποιός παρά το γεγονός ότι ήταν καλός πατέρας στους γιους του και διατηρούσε μια στενή σχέση με τις μητέρες τους, όπως ανέφερε τότε το Us Weekly, όταν η Varunie του είπε ότι είναι έγκυος εκείνος δεν χάρηκε καθόλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar to 2019, όταν το έμαθε «ήταν η τελευταία φορά που μίλησαν. Άλλαξε το τηλέφωνό του. Δεν έχει γνωρίσει ποτέ την κόρη του και δεν ενημέρωσε ότι θα άλλαζε το τηλέφωνό του».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar to 2019, όταν το έμαθε «ήταν η τελευταία φορά που μίλησαν. Άλλαξε το τηλέφωνό του. Δεν έχει γνωρίσει ποτέ την κόρη του και δεν ενημέρωσε ότι θα άλλαζε το τηλέφωνό του».

Ο Wilson αρνείται να δει την κόρη του και όπως αναφέρουν τα δημποσιεύματα ότι έχει υπογράψει δήλωση ότι δεν θέλει να την επισκέπτεται και δεν διεκδικεί επιμέλεια του παιδιού. Σύμφωνα με το Us Weekly « το μωρό μοιάζει με τον Owen. Έχει ανοιχτό δέρμα, ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια». Ο ηθοποιός δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου με την Varunie τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όσο και μετά τη γέννα. Η ίδια είχε χάσει την μητέρα της σε νεαρή ηλικία και δεν ήθελε και το δικό της παιδί να μεγαλώσει μόνο με ένα γονιό. «Απλά θέλει η κόρη της να έχει μια φυσιολογική ζωή» αναφέρει το δημοσίευμα, προσθέτοντας πως «δεν λειτούργησε μεταξύ τους-αυτό συμβαίνει- αλλά να εγκαταλείψει το παιδί του αυτό είναι αγενές και λάθος».

Τα επίσημα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι ο Wilson δίνει μηνιαίως 25 χιλιάδες δολάρια για την κόρη του και επιπλέον έδωσε 70 χιλιάδες για τα έξοδα του τοκετού ενώ έχει συμφωνήσει να συμπεριλάβει την κόρη του στην ιατρική ασφάλεια που του παρέχει το σωματείο ηθοποιών.

Η μητέρα του παιδιού έχει την αποκλειστική επιμέλεια ενώ σε μια συνέντευξή της στη Daily Mail είχε πει για τον διάσημο ηθοποιό: «Είναι ειρωνικό πως συνεχίζει να παίρνει τους ρόλους του πατέρα, υποδύεται έναν πατέρα στη νέα του ταινία, αλλά δεν έχει γνωρίσει την ίδια του την κόρη» σχολίασε και απευθυνόμενη σε εκείνον είπε: «Είναι απίστευτο, πραγματικά χάνεις. Μοιάζει σε σμένα. Η Lyla χρειάζεται έναν πατέρα».

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS