Όλα δείχνουν ότι η περίοδος της καραντίνας εξελίχθηκε εξαιρετικά δραματικά για την Μαίρη Κέιτ Όλσεν και τον σύζυγό της Ολιβιέ Σαρκοζί, οι οποίοι μετά από μία μακρά περίοδο συνεχών τσακωμών αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους, όχι, όμως, με φιλικούς όρους. 

Το πρώην, πια, ζευγάρι έχει οδηγηθεί σε ακρότητες λόγω των μεγάλων προβλημάτων στη μεταξύ τους σχέση με την Όλσεν να κάνει αίτηση για «διαζύγιο έκτακτης ανάγκης» μέσα στο Απρίλιο, κάτι που τελικά δεν έγινε δεκτό από τις αρχές της Νέας Υόρκης.

Παρόλα αυτά, όπως, τουλάχιστον, ισχυρίζονται άτομα του στενού κύκλου της 33χρονης πρώην ηθοποιού και νυν επιχειρηματία, η Μαίρη Κέιτ βίωσε μία πολύ δύσκολη κατάσταση στο πλευρό του πρώην συντρόφου για αρκετό καιρό, αφού εκείνος της απαγόρευε να εργάζεται και να ασχολείται με τη μόδα που είναι το μεγάλο της πάθος.

Μπορεί ο πολυεκατομμυριούχος αδελφός του Νικολά Σαρκοζί να έχει εξαιρετικά συντηρητικές απόψεις όσο αναφορά τη θέση της γυναίκας γενικότερα, και της δικής του γυναίκας ειδικότερα, στον εργασιακό τομέα ωστόσο φαίνεται ότι είναι αρκετά προοδευτικές σε άλλα θέματα που αφορούν την προσωπική του βολή και διασκέδαση. «Ο Ολιβιέ ήθελε να πηγαίνει σε μεγάλα πάρτι και να ξοδεύει αλόγιστα τεράστια ποσά, ενώ η Μαίρι Κέιτ δεν συμφωνούσε με αυτό το μοντέλο ζωής. Γενικώς τα ήθελε όλα δικά του και ήθελε να επιβάλει τους όρους του,» θα εξηγήσει άτομο του κύκλου τους.

Το πιο σοβαρό όμως πρόβλημα στη σχέση τους και αυτό που τελικά τους οδήγησε στο διαζύγιο ήταν το γεγονός ότι ο Ολιβιέ δεν ήθελε με τίποτα να αποκτήσει παιδιά. Η Όλσεν στην αρχή της σχέσης τους δεν ενδιαφερόταν να γίνει μητέρα, αλλά πλέον τα παιδιά ήταν ένα θέμα που την απασχολούσε πάρα πολύ και του είχε ζητήσει να το ξανασκεφτεί. Ο Σαρκοζί, όμως, που έχει ήδη δύο μεγαλύτερα παιδιά από προηγούμενη σχέση του δεν ήθελε να αποκτήσει με τίποτα άλλα.

Πηγές που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αναφέρουν ότι η επιμονή του Σαρκοζί να μην συζητάει καν με την Όλσεν το ζήτημα της τεκνοποίησης δημιουργούσε τρομερές συγκρούσεις στο πρώην ζευγάρι, με τον επιχειρηματία να απειλεί την Μαίρι Κέιτ ότι θα την πετάξει έξω από το πολυτελές διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη.

Παρά το γεγονός ότι οι δικηγόροι της Όλσεν ζήτησαν περισσότερο χρόνο μέχρι η πελάτισσα τους βρει νέα στέγη (πράγμα πολύ δύσκολο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού), η πλευρά του Σαρκοζί δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα. Για την ιστορία να πούμε, ότι περιουσία της 33χρονης σχεδιάστριας ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε ένα σχετικό βίνεο

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

 

TAGS