Δεν υπάρχει συνέντευξη ή εξομολόγηση – όπως πια συνηθίζουμε να τις λέμε –  Έλληνα ηθοποιού της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, που να μην είναι ενδιαφέρουσα. Ιστορίες, ευτράπελα, έρωτες, φιλίες και ανταγωνισμοί, αποκαλύπτονται πολλά χρόνια μετά, καταρρίπτοντάς μας μύθους που πίστευε ένας ολόκληρος λαός.

Τέτοιες αποκαλύψεις έκανε η Μαίρη Χρονοπούλου καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4’». Η αγαπημένη ηθοποιός που σημάδεψε τον ελληνικό κινηματογράφο με το ταλέντο και την αρχοντική της ομορφιά, μίλησε για τις φιλίες εντός και εκτός του συστήματος, αλλά και για τον αγαπημένο όλων της: Τον Νίκο Κούρκουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός που σημάδεψε τον ελληνικό κινηματογράφο με το ταλέντο και την αρχοντική της ομορφιά, μίλησε για τις φιλίες εντός και εκτός του συστήματος, αλλά και για τον αγαπημένο όλων της: Τον Νίκο Κούρκουλο.

«Ήταν οι αδερφός, ο πατέρας, ο φίλος που δεν είχα. Ήταν ο προστάτης μου. Γνωριστήκαμε από παιδάκια σχεδόν και γίναμε αχώριστοι», λέει μεταξύ άλλων για τον αγαπημένο της φίλο.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS