Πριν από λίγο καιρό η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η εντυπωσιακή Κάρλα Μπρούνι, επέστρεψε στην μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Η επιστροφή της έχει κάνει αίσθηση όχι μόνο γιατί η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί χάρισε έναν όμορφο, νέο δίσκο, αλλά γιατί ο δίσκος αυτός είναι βαθιά ποτισμένος με μία αισθαντική, ερωτική διάθεση με την ίδια την ερμηνεύτρια με εστιάζει σε αρκετά από τα τραγούδια στον αγαπημένο της Νικολά και στη σχέση τους, η οποία υπήρξε, σύμφωνα με την ίδια, «έρωτας με την πρώτη ματιά». Μάλιστα, σε ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ η Μπρούνι περιγράφει την πρώτη φορά που έκανε έρωτα με τον άντρα της ζωής της και το μεγάλο πάθος ανάμεσα τους.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, λοιπόν, το πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια ετοιμάζεται να παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Αλιάγα σχετικά με την επιστροφή της στη μουσική, τον γάμο, τη μητρότητα, αλλά και το πόσο πολύ τη «στένευε» ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας.

Πριν την προβολή της συνέντευξης η Μπρούνι ποζάρε στον φακό του Έλληνα δημοσιογράφου, ο οποίος είναι γνωστός για τη λατρεία του στην τέχνη της φωτογραφίας, σε ένα όμορφο, ασπρόμαυρο στιγμιότυπο μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού Hotel Regina.

Σε αυτό βλέπουμε τη Μπρούνι καθισμένη στο μαρμάρινο πάτωμα στο λόμπι του ξενοδοχείου, να κοιτάει με νόημα και γλύκα τον φακό ντυμένη με ένα σέξι, δερμάτινο παντελόνι και πλεκτό τοπ.

Η σχετική ανάρτηση του Νίκου Αλιάγα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Το στόρι που ανέβασε η Κάρλα Μπρούνι:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS