Πολλά μπορεί κανείς να πει για τον Νίκο Αλιάγα, το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και όλα όσα έχει καταφέρει στην μακρά και πετυχημένη του καριέρα. Ένας Έλληνας που γεννήθηκε και ζει στο εξωτερικό, αλλά δεν ξεχνάει ποτέ την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μεσολόγγι. Ένας άνθρωπος που έχει διαφημίσει τη χώρα μας όσο λίγοι και σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να την εκθειάζει και να εκδηλώνει την αγάπη του.

Ο γοητευτικός παρουσιαστής, σήμερα έχει γενέθλια, και ως είθισται, έκανε και την ανάλογη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram: «Παρίσι 52 ετών. Σε ευχαριστώ Ανδρέα, σε ευχαριστώ Χαρούλα. Σε ευχαριστώ ζωή», συνοδεύοντάς τη και από μία φωτογραφία, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

 «Παρίσι 52 ετών. Σε ευχαριστώ Ανδρέα, σε ευχαριστώ Χαρούλα. Σε ευχαριστώ ζωή», συνοδεύοντάς τη και από μία φωτογραφία, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

Ο Νίκος Αλιάγας, είναι παντρεμένος με την Τίνα Γρηγορίου και έχουν δύο παιδιά. Έχει τιμηθεί με αμέτρητα βραβεία τόσο στο Παρίσι όσο και στην Ελλάδα, ενώ στη γαλλική τηλεόραση έγραψε ιστορία ως παρουσιαστής του γαλλικού Star Academy

Παρά τη φήμη και τη δόξα που έχει γνωρίσει, και συνεχίζει να γνωρίζει, παραμένει ένας απλός άνθρωπος, που δίνει τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις. Δεν κρύβεται, δεν απορρίπτει το παρελθόν και τις δυσκολίες που έχει περάσει, αποδεικνύοντας ότι με πίστη και σκληρή δουλειά μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Δεν κρύβεται, δεν απορρίπτει το παρελθόν και τις δυσκολίες που έχει περάσει, αποδεικνύοντας ότι με πίστη και σκληρή δουλειά μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

«Δούλευα νύχτες ατελείωτες. Ζούσα σε μια σοφίτα 6 τμ χωρίς νερό» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Η ζωή αλλιώς» και την Ίνα Ταράντου, με φόντο το αγαπημένο του Μεσολόγγι. «Δούλευα νύχτες ατελείωτες και τη μέρα σπούδαζα. Ζούσα σε μια σοφίτα 6 τμ, δεν είχα ούτε νερό. Δεν αισθανόμουν όμως φτωχός, ούτε μίζερος. Ενώ μου έλειψαν πράγματα από τη ζωή, δεν είχα κόμπλεξ με αυτό. Θεωρούσα ότι ήταν μια δοκιμασία, ένα πέρασμα. Θεωρούσα επίσης ότι ακόμα κι αν δεν ξέρω τι θέλω, ξέρω τι δεν θέλω. Δεν ήθελα να ακολουθήσω αυτό που έκαναν όλοι οι άλλοι. Εγώ πήγαινα εκεί που δεν έπρεπε. Με τα χαστούκια, με τις επιτυχίες… Στην ουσία δεν χάνεις ποτέ κάτι. Μαθαίνεις…».

«Δεν ήθελα να ακολουθήσω αυτό που έκαναν όλοι οι άλλοι. Εγώ πήγαινα εκεί που δεν έπρεπε. Με τα χαστούκια, με τις επιτυχίες… Στην ουσία δεν χάνεις ποτέ κάτι. Μαθαίνεις…»

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ένας εκ των δύο παρουσιαστών της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, κατά την οποία συμπληρώθηκαν 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία: NDP

TAGS