ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο νέος παρουσιαστής του Μπράβο Ρούλα και το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε

Ποιος αναλαμβάνει την παρουσίαση του Μπράβο Ρούλα μετά την αποχώρηση της Κορομηλά και γιατί μπορεί να μην βγει στον αέρα την επόμενη Κυριακή από τη Σύρο;

Ο νέος παρουσιαστής του Μπράβο Ρούλα και το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε

Η Ρούλα Κορομηλά δεν ανήκει πια στο δυναμικό του Έψιλον, όπως σας ενημερώσαμε αποκλειστικά χτες το απόγευμα.

Η παρουσιάστρια διαφώνησε έντονα με τον Μένιο Φουρθιώτη, σε σύσκεψή τους που έγινε στο κανάλι και δεν δέχτηκε να βρίσκεται μαζί του την την Κυριακή το βράδυ στο Δημαρχείο της Σύρου για το τελευταίο Μπράβο της χρονιάς.

Το κανάλι μάλιστα έβγαλε και ανακοίνωση τονίζοντας πως η Ρούλα Κορομηλά αποχώρησε. Τι θα γίνει όμως με την τελευταία εκπομπή του σόου, με τίτλο: «Μια βραδιά κάτω από τα αστέρια»;

Όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα θα την παρουσιάσει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος θα βρίσκεται στο νησί εκείνο το διάστημα, αφού, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, από εκεί θα βγει, τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, το «Αποκαλυπτικά». Οι τεχνικοί όμως δεν έχουν ακόμα φτάσει εκεί για να στήσουν τη σκηνή και να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες, αφού υπάρχει ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Δήμαρχο του νησιού, ο οποιός μέχρι αυτή την ώρα δεν είναι καθόλου θετικός στην παρουσίαση της εκπομπής από τον Μένιο Φουρθιώτη και όχι από την Ρούλα Κορομηλά. Οι δυο άνδρες, βρίσκονται συνεχώς στο τηλέφωνο, προκειμένου να δουν τι θα γίνει, με τον Μένιο Φουρθιώτη να προσπαθεί να τον πείσει.

Πάντως αν τελικά δεν συμφωνήσουν, το Μπράβο Ρούλα πιθανότατα θα προβληθεί από το στούντιο, όπως μέχρι τώρα, ή από κάποιο άλλο σημείο της Αθήνας και η Σύρος θα παραμείνει όνειρο.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα κυκλοφορεί η παρακάτω φωτογραφία στα social media, που έχει γίνει viral.

Ο νέος παρουσιαστής του Μπράβο Ρούλα και το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.