Οι δυο πρώτες κυρίες, η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Μπριζίτ Μακρόν συναντήθηκαν χθες, στην επίσημη συνάντηση του Προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως ήταν αναμενόμενο η εικόνα τους συζητήθηκε καθώς και οι στιλιστικές τους επιλογές. 

Η Μπριζίτ φόρεσε ένα μπεζ φόρεμα στο γνωστό ύφος των φορεμάτων που επιλέγει και η Μαρέβα ένα σακάκι και ένα ριγέ παντελόνι συνδυασμένα με ένα πουκάμισο με φιόγκο. 

Πέρα από τις στυλιστικές τους επιλογές, αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ο χαιρετισμός της Μπριζίτ προς την Μαρέβα. Η πρώτη κυρία της Γαλλίας έδωσε το αριστερό χέρι για να χαιρετήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού. Κάτι που είχε κάνει και κατεβαίνοντας τις σκάλες με τον σύζυγό της, είχε δώσε το αριστερό χέρι για να τον κρατήσει και να κατέβουν μαζί να υποδεχθούν τους επίσημους καλεσμένους τους. 

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας έδωσε το αριστερό χέρι για να χαιρετήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού / REUTERS/Gonzalo Fuentes
Κάτι που είχε κάνει και κατεβαίνοντας τις σκάλες με τον σύζυγό της, είχε δώσε το αριστερό χέρι για να τον κρατήσει και να κατέβουν μαζί να υποδεχθούν τους επίσημους καλεσμένους τους / REUTERS/Gonzalo Fuentes

Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι για να προστατεύσει η Μπριζίτ Μακρόν το δεξί της χέρι από κάποια απότομη ίσως κίνηση και το τραυματίσει εκ νέου. Όπως είναι γνωστό η πρώτη κυρία της Γαλλίας είχε τις προηγούμενες εβδομάδες έναν τραυματισμό στον ώμο, μάλιστα κυκλοφορούσε με νάρθηκα για καιρό. Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι έπεσε ενώ ήταν σε ένα σκάφος. 

Όπως είναι γνωστό η πρώτη κυρία της Γαλλίας είχε τις προηγούμενες εβδομάδες έναν τραυματισμό στον ώμο, μάλιστα κυκλοφορούσε με νάρθηκα για καιρό / REUTERS/Gonzalo Fuentes

Για το λόγο αυτό η Μπριζίτ φαινόταν να προστατεύει το χέρι της και να το κρατάει ακούνητο -κάτι που φαίνεται στις φωτογραφίες εάν το προσέξει κανείς. 

REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS