ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο ξαφνικός θάνατος που συγκλόνισε το Hollywood

Σοκαρισμένοι οι αστέρες του Χόλιγουντ.

Ο ξαφνικός θάνατος που συγκλόνισε το Hollywood

Έντονη θλίψη και ανησυχία προκλήθηκε μεταξύ των αστέρων του «Bridgerton», της δημοφιλούς σειράς του Netflix, έπειτα από την είδηση θανάτου του Μαρκ Πίλτσερ, μακιγιέρ και hairstylist της σειράς. Ο βραβευμένος με Emmy καλλιτέχνης πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 53 ετών μετά τη μόλυνση του από την COVID-19.

Ο Πίλτσερ, ο οποίος τον περασμένο μήνα βραβεύτηκε με Emmy για τα δημιουργικά χτένισμά του στην δραματική σειρά εποχής, ήταν πλήρως εμβολιασμένος ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα υγείας, ανέφερε χαρακτηριστικά η οικογένειά του σε ανακοίνωση της στο «Variety». Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, οι ξαφνικοί θάνατοι πλήρως εμβολιασμένων παραμένουν σπάνιες περιπτώσεις.

Ο χολιγουντιανός hairstylist είχε ταξιδέψει από το Ηνωμένο Βασίλειο στο Λος Άντζελες, για να παραστεί στην τελετή Emmy Awards στις 11 Σεπτεμβρίου. Παρόλο που ήταν αρνητικός στον κορονοϊό καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, φαίνεται πως αρρώστησε μετά την επιστροφή του, σύμφωνα με πληροφορίες του «Variety».

Παρόλο που ήταν αρνητικός στον κορονοϊό καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, φαίνεται πως αρρώστησε μετά την επιστροφή του, σύμφωνα με πληροφορίες του «Variety».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρωταγωνιστές της σειράς αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους συνάδελφο με αναρτήσεις στα social media. H Νίκολα Κόκλαν, η οποία υποδύεται την Penelope Featherington, χαρακτήρισε τον Πίλτσερ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της, «λαμπρό οραματιστή και ταλαντούχο» ενώ δεν παρέλειψε να υπενθύμιση πόσο σοβαρή είναι ακόμα η κατάσταση με τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα ανέφερε «Ο Marc ήταν τόσο παθιασμένος με τη δουλειά του και τόσο τρομερά ταλαντούχος. Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από τότε που κέρδισε το πρώτο του βραβείο Emmy. Είναι τραγωδία που τον πήραν τόσο νέο, όταν είχε τόσα πολλά ακόμα να κάνει. Χρησιμοποιήστε επίσης αυτό το γεγονός ως υπενθύμιση ότι ο COVID εξακολουθεί να είναι ένας πραγματικός και υπαρκτός κίνδυνος, εμβολιαστείτε και προστατευτείτε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους».

Με την σειρά της, η Σόντα Ράιμς, εκτελεστική παραγωγός του «Bridgerton», αποχαιρέτησε τον στενό της φίλο και συνεργάτη, τονίζοντας μάλιστα πως ο θάνατός του ήταν «άνευ λόγου». «Θα αισθάνομαι πάντα δέος για την απίστευτη δουλειά στα χτενίσματα και το μακιγιάζ που δημιούργησες για τον Bridgerton. Η καρδιά μου βρίσκεται μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα καθώς τον χάσαμε πολύ νωρίς», έγραψε σε δημοσίευση της στο Twitter.

Κεντρική Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024