ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ο κορονοϊός σε απελευθερώνει από κοινωνικές συμβάσεις»: Ο Σον Πεν παντρεύτηκε μέσω Zoom

Ο 55χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την 28χρονη Λέιλα Τζορτζ, που επίσης ασχολείται με την υποκριτική, μέσα από βιντεοκλήση.

«Ο κορονοϊός σε απελευθερώνει από κοινωνικές συμβάσεις»: Ο Σον Πεν παντρεύτηκε μέσω Zoom

Έναν αντισυμβατικό αλλά ταιριαστό στην εποχή της πανδημίας τρόπο βρήκε ο Σον Πεν να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Λέιλα Τζορτζ: Ο 55χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την 28χρονη σύντροφό του μέσω Zoom, σε μια τελετή που παρακολούθησαν τα δύο παιδιά του, ο 29χρονος Ντίλαν και ο 26χρονος Χόπερ. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος στην τηλεοπτική εκπομπή Late Night With Seth Meyers. Έκτοτε, η φωτογραφία του Σον Πεν να επιδεικνύει το δαχτυλίδι του μέσα από την οθόνη έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Κάναμε έναν γάμο COVID» είπε ο Πεν. «Δηλαδή υπήρχε ο υπάλληλος που μας πάντρεψε από το Zoom, ενώ εμείς ήμασταν σπίτι. Τα δύο παιδιά μου και ο αδερφός της. Το κάναμε έτσι. Ας πούμε ότι ο κορονοϊός σε απελευθερώνει από κοινωνικές συμβάσεις».

Ο Σον Πεν και η Λέιλα Τζορτζ είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια. Δεν είναι, φυσικά, ο πρώτος γάμος του ηθοποιού, ο οποίος από το 1985 μέχρι το 1989 ήταν παντρεμένος με τη Μαντόνα και από το 1996 μέχρι το 2010 με τη Ρόμπιν Ράιτ, με την οποία απέκτησε τον Ντίλαν και τον Χόπερ. Είχε, επίσης, μια σχέση δύο ετών με τη Σαρλίζ Θερόν.

Ποια είναι η Λέιλα Τζορτζ

Αμερικανικής και αυστραλιανής καταγωγής, είναι επίσης ηθοποιός, που μέχρι στιγμής μετρά στο βιογραφικό της δύο ταινίες («Mortal Engines», 2018, «The Kid», 2019) και μια τηλεταινία («Mother, May I Sleep with Danger?»). Είναι κόρη του παραγωγού Βίνσεντ Ντ' Ονόφριο και της ηθοποιού Γκρέτα Σκάκι.

Δείτε τον Σον Πεν και τη Λέιλα Τζορτζ:


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".