Έναν αντισυμβατικό αλλά ταιριαστό στην εποχή της πανδημίας τρόπο βρήκε ο Σον Πεν να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Λέιλα Τζορτζ: Ο 55χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την 28χρονη σύντροφό του μέσω Zoom, σε μια τελετή που παρακολούθησαν τα δύο παιδιά του, ο 29χρονος Ντίλαν και ο 26χρονος Χόπερ. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος στην τηλεοπτική εκπομπή Late Night With Seth Meyers. Έκτοτε, η φωτογραφία του Σον Πεν να επιδεικνύει το δαχτυλίδι του μέσα από την οθόνη έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Κάναμε έναν γάμο COVID» είπε ο Πεν. «Δηλαδή υπήρχε ο υπάλληλος που μας πάντρεψε από το Zoom, ενώ εμείς ήμασταν σπίτι. Τα δύο παιδιά μου και ο αδερφός της. Το κάναμε έτσι. Ας πούμε ότι ο κορονοϊός σε απελευθερώνει από κοινωνικές συμβάσεις».

Ο Σον Πεν και η Λέιλα Τζορτζ είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια. Δεν είναι, φυσικά, ο πρώτος γάμος του ηθοποιού, ο οποίος από το 1985 μέχρι το 1989 ήταν παντρεμένος με τη Μαντόνα και από το 1996 μέχρι το 2010 με τη Ρόμπιν Ράιτ, με την οποία απέκτησε τον Ντίλαν και τον Χόπερ. Είχε, επίσης, μια σχέση δύο ετών με τη Σαρλίζ Θερόν.

Ποια είναι η Λέιλα Τζορτζ

Αμερικανικής και αυστραλιανής καταγωγής, είναι επίσης ηθοποιός, που μέχρι στιγμής μετρά στο βιογραφικό της δύο ταινίες («Mortal Engines», 2018, «The Kid», 2019) και μια τηλεταινία («Mother, May I Sleep with Danger?»). Είναι κόρη του παραγωγού Βίνσεντ Ντ' Ονόφριο και της ηθοποιού Γκρέτα Σκάκι.

Δείτε τον Σον Πεν και τη Λέιλα Τζορτζ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS