Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το Αγρίμι», για τη ζωή και την προσωπικότητα της Μαρίκας Κοτοπούλη, στο Θέατρο Άλφα, ένα έργο των Δήμητρα Παπαδήμα και Γιάννη Μποσταντζόγλου, βρέθηκε ένα από τα παιδιά του ζευγαριού, η Θαλασσινή, αλλά και ο γιος του Γιάννη Μποσταντζόγλου από τον πρώτο του γάμο, Μέντης, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του.

Η οικογενειακή φωτογραφία τους παρουσιάζει ενδιαφέρον για δύο λόγους: και για την αγάπη και το «μόνιασμα» που αποπνέει, σε αντίθεση με τις δυσκολίες και εντάσεις με τις οποίες έχουν συνδεθεί οι μεικτές οικογένειες, αλλά και για τη γοητευτική εμφάνιση του Μέντη, που έχει το ίδιο όνομα με τον παππού του, τον εμβληματικό σκιτσογράφο Μποστ. Επίκεντρο, το καθαρό, γαλάζιο βλέμμα του, που αποτυπώνεται αμέσως στη μνήμη.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου φαίνεται πως διατηρεί καλές σχέσεις όχι μόνο με τον γιο από τον πρώτο του γάμο – οποίος είναι στην αεροπορία, όπως έχει πει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του – αλλά και με την πρώην γυναίκα του, Μιμίκα, για την οποία έχει πει: «Γνωριστήκαμε στο κολυμβητήριο. Αγαπούσα πολύ την άθληση. Από μικρός έκανα ακόντιο, χάντμπολ, πάλη, βόλεϊ, αλλά η τρέλα μου ήταν το πόλο. Πού με έχανες, πού με έβρισκες, στο κολυμβητήριο δίπλα στο Ζάππειο. Χωρίσαμε με την πρώτη γυναίκα μου και -σημειωτέον- έχουμε ως σήμερα μια καταπληκτική σχέση. Προχθές πίναμε καφεδάκι μαζί».

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία:

Θαλασσινή Βοσταντζόγλου-Γιάννης Μποσταντζόγλου με τον γιο του, Μεντή Βοσταντζόγλου-Δήμητρα Παπαδήμα. Photo: NDP

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση:

Photo: NDP
Photo: NDP
Photo: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: Γιάννης Μποσταντζόγλου-Δήμητρα Παπαδήμα. Photo: NDP

 


 

TAGS