Στην Πάρο βρίσκονται όπως κάθε χρόνο ο Γιάννης Πάριος μαζί με τους γιους του απέκτησε από τον γάμο του με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη. Όπως είναι ευρέως γνωστό η Σοφία Αλιμπέρτη ζει εδώ και αρκετά χρόνια μόνιμα στην Πάρο όπου διατηρεί ένα μεγάλο cafe bar στη Νάουσα.

Εκεί την επισκέπτονται πολύ συχνά τα παιδιά της και ο γιος της Άγγελος Μιχαήλ Βαρθακούρης ανέβασε εχθές το απόγευμα ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε ένα σπάνιο πλάνο από το πανέμορφο εξοχικό του Γιάννη Πάριου στο κυκλαδίτικο νησί.

Ένα βίντεο από παλαιότερη συναυλία του Γιάννη Πάριου με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Άγγελο Μιχαήλ Βαρθακούρη να βρίσκονται, όπως πάντα στο πλευρό του.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο που ακολουθεί μπαμπάς και γιος απολαμβάνουν την εκπληκτική θέα που έχουν από το σαλόνι τους, ακούγοντας μουσική.

«Σπίτι με τον πατέρα μου να ακούμε μουσική. Αληθινά πλούτη», έγραψε στη λεζάντα ο γιος του τραγουδιστή.

Ο 27χρονος σήμερα Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης είναι καλλιτέχνης και εκτός από τη σκηνοθεσία, ασχολείται και με τη φωτογραφία.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης:

Ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε 2 παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Γιάννης Πάριος είχε πει πως «απέτυχα σαν σύζυγος, αλλά όχι σαν πατέρας!», τονίζοντας ότι «είχα γούστο στις γυναίκες μου. Σύζυγος δεν είμαι καλός. Σύντροφος ήμουν καλός, όσο διαρκούσε. Αλλά καλός πατέρας δεν έπαψα να είμαι. Και δεν το κάνω επειδή πρέπει, αλλά επειδή πιστεύω ότι δεν έχω πολυτιμότερο πράγμα από τα παιδιά μου».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS