ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο γιος του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ Άγγελος, ανέβασε σπάνιο βίντεο από το υπέροχο σπίτι τους στην Πάρο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η οικογένεια κάνει διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί που λατρεύουν.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ Άγγελος, ανέβασε σπάνιο βίντεο από το υπέροχο σπίτι τους στην Πάρο

Στην Πάρο βρίσκονται όπως κάθε χρόνο ο Γιάννης Πάριος μαζί με τους γιους του απέκτησε από τον γάμο του με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη. Όπως είναι ευρέως γνωστό η Σοφία Αλιμπέρτη ζει εδώ και αρκετά χρόνια μόνιμα στην Πάρο όπου διατηρεί ένα μεγάλο cafe bar στη Νάουσα.

Εκεί την επισκέπτονται πολύ συχνά τα παιδιά της και ο γιος της Άγγελος Μιχαήλ Βαρθακούρης ανέβασε εχθές το απόγευμα ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε ένα σπάνιο πλάνο από το πανέμορφο εξοχικό του Γιάννη Πάριου στο κυκλαδίτικο νησί.

Ένα βίντεο από παλαιότερη συναυλία του Γιάννη Πάριου με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Άγγελο Μιχαήλ Βαρθακούρη να βρίσκονται, όπως πάντα στο πλευρό του.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο που ακολουθεί μπαμπάς και γιος απολαμβάνουν την εκπληκτική θέα που έχουν από το σαλόνι τους, ακούγοντας μουσική.

«Σπίτι με τον πατέρα μου να ακούμε μουσική. Αληθινά πλούτη», έγραψε στη λεζάντα ο γιος του τραγουδιστή.

Ο 27χρονος σήμερα Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης είναι καλλιτέχνης και εκτός από τη σκηνοθεσία, ασχολείται και με τη φωτογραφία.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης:

Ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε 2 παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Γιάννης Πάριος είχε πει πως «απέτυχα σαν σύζυγος, αλλά όχι σαν πατέρας!», τονίζοντας ότι «είχα γούστο στις γυναίκες μου. Σύζυγος δεν είμαι καλός. Σύντροφος ήμουν καλός, όσο διαρκούσε. Αλλά καλός πατέρας δεν έπαψα να είμαι. Και δεν το κάνω επειδή πρέπει, αλλά επειδή πιστεύω ότι δεν έχω πολυτιμότερο πράγμα από τα παιδιά μου».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024