Η Αγγελική Νικολούλη στα 22 χρόνια που υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Μουσούλη, απέκτησε τον γιο της Κωνσταντίνο, ο οποίος ήδη χαράζει μια λαμπρή πορεία εκτός Ελλάδος.

Ο 31χρονος Κωνσταντίνος ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και είναι σκηνοθέτης. Σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής στο Los Angeles η οποία ονομάζεται Homeric Pictures και ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών.

Μάλιστα η δουλειά του «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ») απέσπασε τιμητική διάκριση και βραβείο γυναικείου ρόλου για την πρωταγωνίστρια στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

Πρόσφατα βραβεύτηκε για την ταινία μικρού μήκους «Beautiful».

«Η ταινία μικρού μήκους που δημιούργησε και βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Ηρωίδα μία νεαρή Ινδή που παραμορφώθηκε από οξύ που της έριξαν στο πρόσωπο. Μια γυναίκα απο τις πολλές που γίνονται θύματα μιας αρρωστημένης νοοτροπίας. Μια γυναίκα που καταφέρνει την εσωτερική της ίαση. Μια ταινία που έχει ήδη τις πρώτες διακρίσεις στη διαδρομή της για τα φεστιβάλ. Μπράβο στον Κωνσταντίνο και σε όλους τους νέους που αφουγκράζονται τα προβλήματα της Κοινωνίας και ευαισθητοποιούν με τον τρόπο τους τον κόσμο», είχε σημειώσει η Αγγελική μιλώντας για την επιτυχία του γιου της.

Από τον προσωπικό λογαρισμό της Αγγελικής Νικολούλη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Από τον προσωπικό λογαριαμό του Κωνσταντίνου Μουσούλη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Στις Χρυσές Σφαίρες:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε μία συνέντευξή του πριν από έξι χρόνια:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS