Η Ευρυδίκη και ο Στέλιος Κουδουνάρης έδωσαν το δικό τους ραντεβού στην ΕΡΤ1, σε ένα ιδιαίτερο «Σημείο συνάντησης». Δύο πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του χώρου του θεάματος συνομιλούν, με εμφανές ατού τους, τη μοναδική χημεία. Η Ευρυδίκη και ο Στέλιος Κουδουνάρης. Οι δύο τους συζητούν για όλα όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνους, μοιράζονται μυστικά και δε διστάζουν να κάνουν εξομολογήσεις.

Η Ευρυδίκη εξηγεί για πρώτη φορά πως έφτασε στο σημείο να παντρευτεί τρεις φορές στη ζωή της ενώ αρχικά δεν μπορούσε καν φανταστεί τον εαυτό της να φτάνει στα σκαλιά της Εκκλησίας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, θυμάται επίσης, άγνωστες ιστορίες γύρω από τις έξι συμμετοχές της στην Eurovision, τα χρόνια που σπούδασε στην Γαλλία, τη μητρότητα και πως την βίωσε όταν ήταν στο καλύτερο σημείο της καριέρας της, τραγούδια που γράφτηκαν για εκείνη αλλά τελικά δεν τα ερμήνευσε και αποκαλύπτει τα όνειρα της για το μέλλον.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, από την δική του πλευρά, μιλάει για την καρμική του σχέση με τη μόδα, αφού όσο θυμάται τον εαυτό του ζούσε μέσα στα υφάσματα. Μιλάει για τις δυσκολίες που συνάντησε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, την εμπειρία του να είναι κριτής σε τηλεοπτική εκπομπή και τι τον έκανε να πει το ναι σε αυτή την επαγγελματική πρόταση. Μάλιστα, σε μία στιγμή απολογισμού παραδέχεται ότι είχε «άγνοια κινδύνου» όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Επίσης, μιλάει για τη σχέση του με τα social media και πώς αντιδρά στα κακοπροαίρετα σχόλια, το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, ενώ αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα που θα συζητηθεί.

Σε αυτό το «Σημείο Συνάντησης» η θετική ενέργεια μεταξύ δύο ανθρώπων που εκτιμούν ο ένας τον άλλον αποτυπώνεται στον απόλυτο βαθμό. Μία συζήτηση που σε ταξιδεύει μέσα από ιστορίες που στο άκουσμα τους χαμογελάς και εμπνέεσαι. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ: 

 

Πηγή: ert.gr

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS