Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου, οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί που είχαν σχέση το τελευταίο διάστημα, δεν είναι πια μαζί. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης, όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του πως δεν άντεχε την πίεση που δεχόταν από τη σύντροφό του και τις σκηνές ζηλοτυπίας που συχνά του έκανε.

Επιπλέον τα συνεχόμενα ταξίδια του στην Αμερική, αλλά και όταν οι δυο τους ήταν στο Λονδίνο εκείνος... έλειπε αφού είχε ραντεβού για κινηματογραφικές και θεατρικές δουλειές, προκαλούσαν πολλές προστριβές. 

Ο Γεωργούλης και η Σωτηροπούλου δεν είναι πια μαζί

Λίγο καιρό πριν είχαν απομακρυνθεί ξανά, όμως αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. Τελικά δεν τους βγήκε και χώρισαν ήρεμα και πολιτισμένα -γι' αυτό εξάλλου και κάνουν φιλική παρέα και οι φωτογράφοι τους απαθανατίζουν ακόμα μαζί.

Οι δυο τους πάντως ορκίστηκαν να μην μιλήσουν πουθενά για το θέμα αυτό, όπως εξάλλου είχαν κάνει και όταν ήταν μαζί, πιστοί στην άποψή τους να κρατούν τα προσωπικά τους μόνο για τον εαυτό τους. 

TAGS