Ο Γιάννης Πάριος μίλησε στο Ενώπιος Ενωπίω και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι και τον μέντορά του Γιώργο Κατσαρό: «Ο Κατσαρός μου είχε πει τότε αν ήσουν μετοχές σε εταιρία θα τις αγόραζα όλες. Όταν πήγα στον Κατσαρό να με δει είχα ένα δίφραγκο στην τσέπη δεν είχα να πάρω λεωφορείο και περπάτησα από το Φάληρο στην Αθήνα με τα πόδια! Αλλά είχα μεγάλη χαρά, έφυγα πετώντας.Το Πάριος ήρθε λίγες μέρες μετά. Νονοί ήταν πολλοί και ο Κατσαρός και ο Μάτσας και γω που πέταξα την ιδέα. Στην αρχή έπεσε στο τραπέζι το όνομα Παργιανός αλλά επειδη υπήρχε ένας τραγουδιστής με αυτό το όνομα έμεινε το Πάριος». 

Μίλησε για τον γάμο: «Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Και παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί σέβεσαι τα παιδιά. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε, ή δεν τον πήγαινα… Δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Τους αγαπάω και τους στηρίζω. Έχω  τέσσερις φίλους, όχι παιδιά». 

«Ο έρωτας δεν είναι πάντα καλός, υπάρχει και αρρωστημένος έρωτας. Η μοναξιά είναι αδελφή μου. Δεν είναι μοναξιά να κοιμάσαι μόνος το βράδυ. Μοναξιά είναι να σε ξεχνάνε» συμπλήρωσε. 

Στην εκπομπή μίλησε για τον πατέρα του και ο Χάρης Βαρθακούρης. 

«Μου έκανε δυο εγγονές που είναι σαν καραμέλες» είπε στον Χάρη ο Γιάννης Πάριος ενώ ο Χάρης είπε για τον πατέρα του: «Μου κάνει εντύπωση ότι προέβλεψα ότι ο μικρός μου αδελφός θα ακολουθήσει τα χνάρια μας. Για μένα ο πατέρας μου δεν είναι μόνο ένας μεγάλος τραγουδιστής και συνθέτης αλλά και ένας μεγάλος στιχουργός. Μου έχει δώσει έτοιμο τραγούδι σε ένα τέταρτο. Μιλάμε για μια μηχανή και ζηλεύω το ταλέντο του. Επειδή κάνει μια δουλειά που αναγκαστικά στερείσαι την οικογένειά σου, δεν ήταν ποτέ καταπιεστικός δεν ήταν ποτέ αυστηρός. Ήταν ένας καταπληκτικός πατέρας όσο ήταν εκεί».

Για το γιο του Νικόλα που κάνει ήδη επιτυχία ως Good Job Νicky, ο Γιάννης Πάριος είπε: «Ο Νικόλας είναι έκπληξη. Δεν μας εκπλήσει εμένα και το Χάρη βέβαια, γιατί όταν ήταν οχτώ ετών καθόταν στο πιάνο, στην Πάρο, ο Χάρης και ο μικρός τον κοιτούσε και του λέει "σήκω να το παίξω εγώ". Και έπαιξε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Εγώ δε συμφωνώ με τη μουσική του αλλά ξέρει τη γενιά του… Η Σοφία  Αλιμπέρτη, είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο». 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

 

 

Φωτό: NDP

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS