Η Feiping Chang είναι πετυχημένη fashion blogger. Αλλά πριν από αυτό υπήρξε πετυχημένη τραπεζική επενδύτρια. Πριν από λίγες ημέρες η Chang αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον άντρα της ζωής της, αυτόν που η ίδια αποκαλέι στο Instagram «love of my life», τον επίσης τραπεζικό και χρηματοοικονομικό σύμβουλο, Lincoln Li. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν χρόνια σε ένα πάρτι στη Μιανμάρ και η πρόταση γάμου έγινε στη Νέα Ζηλανδία, και συγκεκριμένα μέσα σε μία βάρκα, την οποία χρησιμοποίησε ο Lincoln προκειμένου να αναπαραστήσει την αντίστοιχη σκηνή από την αγαπημένη ταινία της αγαπημένης του και αγαπημένης πολλών  γυναίκων στον πλανήτη, το «Ημερολόγιο».

Από εκείνη τη στιγμή και μετά άρχισε να ξοδεύει χρήματα χωρίς σταματημό προκειμένου να σχεδιάσει μαζί της τον γάμο των ονείρων της και η τελετή έγινε τελικά στο Κάπρι πριν από λίγες ημέρες με την γνωστή fashion blogger και γράφει σε όσα περισσότερα ποστ μπορούσε στα social media ότι επρόκειτο για «το όνειρο της που έγινε πραγματικότητα». 

Ο γάμος διέρκησε συνολικά τρεις ημέρες, αφού προηγήθηκε πάρτυ πριν το μυστήριο και πάρτυ μετά το μυστήριο - όχι η καθιερωμένη δεξίωση, αλλά άλλο πάρτυ, το επόμενο παρτύ με brunch και διαφορετικά ρούχα για τη νύφη. Όλα αυτα έλαβαν χώρα σε μία παραμυθένια βίλα στο κοσμοπολίτικο και πανάκρινο νησί της Ιταλίας, τη Villa Lysis με 150 μόνο καλεσμένους και όπως λένε οι φήμες κόστισαν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Το νυφικό είχε την υπογραφή του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Giambattista Valli (ακόμα ένα όνειρο ζωής για τη νύφη) ενώ χρυσοποίκιλτα πιάτα  με το μονόγραμμα του ζευγαριού σχεδιάστηκαν ειδικά για την περίσταση. Όπως ακριβώς και στους βασιλικούς γάμους. Η γαμήλια δεξίωση έγινε στο εστιατόριο Da Paolino, το οποίο διαμορφώθηκε ακριβώς όπως το είχε φανταστεί η Chang, ενώ η ίδια άλλαξε φόρεμα και εμφανίστηκε με μία τουαλέτα του οίκου Μoiselle η οποία είχε πάνω σχέδια από λεμόνια για να είναι ασορτί στη διακόσμηση του εστιατορίου που ήταν γεμάτη από λεμονιές.

 

 

Και οι υπερβολές δεν σταματούν εδώ. Το γαμήλιο δείπνο αποτελούνταν από τρία πιάτα με ιταλικές γεύσεις πριν μεταβούν στο «δωμάτιο επιδορπίου», όπου ένας σεφ ετοίμασε μπροστά τους στα επόμενα 45 λεπτά την γαμήλια τούρτα, που ήταν όλη καλυμμένη με φράουλες, ενώ η Chang πετάχτηκε μία στιγμή να ξαναλλάξει και να φορέσει άλλο ένα λευκό φόρεμα με την υπογραφή Giamattista Valli.

Το επόμενο πρωί το ζευγάρι παρέθεσε brunch για τους καλεσμένου τους και εκεί η νύφη εμφανίστηκε με ένα Dolce Gabbana συνολάκι και μία ψάθινη τσάντα που είχε κεντημένο πάνω το όνομα του συζήγου της. Λίγο πριν βάλει κάτι άλλο, υποθέτουμε, και φύγει με τον αγαπημένο της για τον μήνα του μέλιτος.

Τέσσερα φορέματα μέσα σε λίγες ώρες, αμέτρητες πόζες στα social media και πολλά εκατομμύρια ευρώ για 150 μόλις καλεσμένους. Είναι μία απλή συνειδητοποίση ότι κάποιος μπορεί να έχει ανάγκη όλα αυτά για να αισθανθεί ευτυχισμένος ή για να δηλώσει στον άνθρωπο που έχει κοντά του την αγάπη του. Είναι κοινή, την έχουμε δει αμέτρητες φορές μπροστά μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή και όχι. Η βαθύτερη πηγή αυτής της συγκεκριμένης ανάγκης ωστόσο παραμένει σταθερά ένα μυστήριο, ασαφές και ρευστό όσο ρευστή μοιάζει η ουσία μίας γαμήλιας τελετής θαμμένη κάτω από τόση εξωφρενική πολυτέλεια. 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS