ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Christopher Bailey στόλισε το δέντρο του Claridge's Hotel με 100 ομπρέλες και 77.000 φωτάκια

Κάθε χρόνο ένας σπουδαίος σχεδιαστής μόδας υπογράφει την εορταστική ατμόσφαιρα του πεντάστερου ξενοδοχείου του Mayfair. Φέτος ήταν η τιμητική του κυρίου Burberry.

Ο Christopher Bailey στόλισε το δέντρο του Claridge's Hotel με 100 ομπρέλες και 77.000 φωτάκια

Τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψαν στο λόμπι του ξενοδοχείου Claridge's στις 23 Νοεμβρίου. Η παραπάνω φράση είναι ένα κλισαρισμένο σχήμα λόγου, διότι το συγκεκριμένο δέντρο δεν αποτελείτο από φώτα και στολίδια αλλά από χρυσές και ασημένιες ομπρέλες. Ο Διευθύνων Σύμβουλος και creative director του οίκου Burberry ακολουθεί τα χνάρια των Domenico Dolce και Stefano Gabbana, οι οποίοι διακόσμησαν το δέντρο για δύο χρόνια, καθώς και των John Galliano και Alber Elbaz, που είχαν προηγηθεί. «Σε ποιον δεν αρέσουν τα Χριστούγεννα; Είναι μια από πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου. Ήμουν ευτυχής που μου ζητήθηκε να σχεδιάσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Claridge's, του σπουδαίου αυτού ξενοδοχείου, που γιορτάζει κάθε χρόνο με φιλόξενο και ζεστό τρόπο τις γιορτές» δήλωσε ο Bailey και εξήγησε ότι η ιδέα για το δέντρο διερευνά τη σχέση ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι και απαρτίζεται από περισσότερες από 100 ομπρέλες. Κάθε ομπρέλα έχει κατασκευαστεί από χρυσαφί και ασημί μεταλλικό ύφασμα ενώ καμουφλαρισμένα από πίσω φωτίζουν το δέντρο 77.000 φώτα. «Θέλαμε το δέντρο να αντικατοπτρίζει την παιχνιδιάρικη διάθεση της εποχής με ένα στοιχείο που να παραπέμπει στον βροχερό αγγλικό καιρό. Μας αρέσει, επίσης, την ιδέα ότι ο κάθε επισκέπτης του ξενοδοχείου μπορεί να δει την αντανάκλαση του στις ομπρέλες καθώς διασχίζει το λόμπι».

Ο Christopher Bailey στόλισε το δέντρο του Claridge's Hotel με 100 ομπρέλες και 77.000 φωτάκια

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.