Η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις, παρά το διαζύγιο τους πριν από πολλά χρόνια, έχουν κρατήσει άψογες σχέσεις, είναι φίλοι και συνεχίζουν να περνούν πολύ κοινό χρόνο μαζί με τις τρείς κόρες τους. Την 31χρονη Rumer, την 28χρονη Scout και την 26χρονη Tallula. 

Μάλιστα, εν όψει καραντίνας, αυτή η μεγάλη οικογένεια αποφάσισε να ενωθεί, μένοντας στο ίδιο σπίτι για κάποιο διάστημα. Πριν από λίγες ημέρες τον γύρο του ίντερνετ έκανε μία φωτογραφία τους στην οποία έκαναν cocooning στο σαλόνι, φορώντας τις ίδιες ακριβώς πιτζάμες.

Τώρα η Ταλούλα Γουίλις έκανε μία νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της το ίνσταγκραμ στην οποία την βλέπουμε στο μπάνιο του σπιτιού να δέχεται τις κομμωτικές περιποιήσεις του μπαμπάς της, Μπρους Γουίλις. 

Και επειδή η διάσημος ηθοποιός δεν μπορούσε, μάλλον, να της τα βάψει ή να της τα κουρέψει η Ταλούλα αποφάσισε να απλοποιήσει τα πράγματα ξυρίζοντας το κεφάλι της, πάντα με την βοήθεια του μπαμπά της.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και της πάει πολύ. Οι περισσότεροι διαδικτυακοί της φίλοι πάντως έσπευσαν να σχολιάσουν πως η Ταλούλα με αυτή την τολμηρή αλλαγή είναι ίδια η μαμά της την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην ταινία «G,I. Jane» του 1997.

Στις αδελφές πάντως κάτι άλλο θύμισε, αφού στο βίντεο ακούγεται μία από αυτές να λέει «Θεέ μου είσαι κούκλα. Είσαι σαν την Ιωάννα της Λωραίνης».

Δείτε την ανάρτηση της Ταλούλα Γουίλις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

To τρέιλερ της ταινίας G.I. Jane στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει η Ντέμι Μουρ.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS