Ανάμεσα σε 50.000 ανθρώπους, οι οποίοι συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στο Λος Άντζελες, ήταν και ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος εμφανίστηκε με μία BMW μοτοσυκλέτα.

Παρόλο που ο 56χρονος ηθοποιός φορούσε μάσκα και κράνος σχεδόν σε όλη την διάρκεια της πορείας έγινε γρήγορα αντιληπτός από τους γνώστες λόγω της μεγάλης σπανιότητας της μηχανής του. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο Pitt είχε φωτογραφηθεί για λογαριασμό περιοδικού πριν από μερικούς μήνες με τα ίδια ρούχα και το ίδιο όχημα και αυτός είναι ο λόγος που το πλήθος των αναγνώρισε αμέσως. Πολλοί ήταν και αυτοί που διαφώνησαν με την μυστική συμμετοχή του αφού αν βρίσκονταν εκεί επίσημα, θα ωφελούσε περισσότερο την διαμαρτυρία. Η γυναίκα που ταυτοποίησε και φωτογράφησε τον ηθοποιό δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα πως κινήθηκε οδηγώντας μέσα στο πλήθος και έβγαλε το κράνος και το μαντήλι από το πρόσωπό του, μόνο κατά τη διάρκεια των ομιλιών.

Ο Πιτ είναι fun των δύο τροχών και δεν το κρύβει. Η συλλογή του περιλαμβάνει πολλά δίκυκλα, από κλασσικά Chopper, sport επιδόσεων, custom ως και στρατιωτικά του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Μάλιστα η Τζολί του είχε κάνει δώρο για τα 50στά του γενέθλια μία γερμανική μοτοσυκλέτα, η οποία ανήκε στα στρατεύματα κατοχής της Κρήτη το 1943.

Δείτε το σχετικό βίντεο της DailyMail.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS